Bettingtips & Högsta odds Djurgården – Östersund | Allsvenskan 2019

24/05/19

Femman Djurgården tar emot nian Östersund i vad som kan bli en mycket trevlig fotbollsmatch mellan två spelskickliga lag. Det är hemmalaget DIF som med rätta är favoriter medan Östersund efter en stark inledning har två raka förluster och fyra matcher utan seger. Bortalaget har fortfarande inte lyckats ersätta Ken Sema och Samman Ghoddos som lämnade klubben för snart två år sedan.

Djurgården har hållit nollan de två senaste matcherna och det är framförallt Erik Berg som dominerat i backlinjen. Han håller ihop sitt lag på ett föredömligt sätt och leder trupperna från sin mittbacksposition. När en tredjedel av serien är spelad är frågan om någon försvarare är bättre än Mr Berg 2019 i Allsvenskan. Tele2 Arena är spelplatsen för matchen som drar igång på söndag klockan 15:00. Djurgården behöver segern för att fortsätta sin jakt i toppen medan Östersund behöver vinna för att inte bli avsågade från den. Hur som helst väntar en väldigt spännande match på plasten på Tele2.

Bettingtips med högsta odds DIF – Östersund

* Djurgården är i bättre form och har fördel av hemmaplan. Vi tror att det räcker till seger och spelar en rak 1:a till oddset 1,56 hos Betsson.

* Det lär inte bli någon extrem målfest i år heller mellan lagen. På de sex senaste interna mötena har endast två slutat i över 2,5 mål. Vi placerar ett spel hos Unibet på under 2,5 mål till oddset 1,97.

* DIF:s försvar är stabilt med Erik Berg som general. Därför tror vi att båda lagen inte gör mål och spelar det hos LeoVegas till oddset 1,83.

* Vi tror att Djurgårdens övertag innebär att laget gör första målet. Det spelar vi hos Nordicbet till oddset 1,44.

 

Analys av bettingtipsen infö Djurgården vs Östersund

Det är ett Djurgården som efter en lysande inledning hade en mindre svacka men i de två senaste matcherna har laget hittat formen igen. Först blev det seger mot Falkenberg borta med 3-0 innan Elfsborg besegrades med 2-0 på hemmaplan. Med fem mål framåt och noll insläppta är den inför säsongen nya tränarduon säkerligen nöjda med såväl prestationer som resultat efter förlusten mot AIK i tvillingderbyt.

DIF har häng på toppen då endast tre poäng skiljer laget till serieledaren Malmö FF. Ska man blanda sig in i guldstriden behövs det seger mot lag som Östersund på hemmaplan. Nu tror vi att DIF fixar detta och därför spelar vi en rak seger hos Bettson.

Däremot tror vi inte på någon direkt målfest. Historiken mellan lagen visar på att det brukar bli målsnåla historier och med två hållna nollor i rad har DIF fått defensiven att stämma. Under 2,5 mål känns långt ifrån en omöjlighet och Unibet är spelbolaget vi vänder oss till för det spelet.

Vi tror faktiskt att Djurgården håller nollan och vinner matchen med 1- eller 2-0. Det gör att vi också kan lägga en slant på att båda lagen inte gör mål och LeoVegas är spelbolaget som vi har hittat bäst odds på detta bet. Östersund har endast ett mål framåt på de två senaste matcherna och formkurvan pekar spikrakt nedåt. 4-0 förlust mot Hammarby på Tele2 Arena följdes upp av 1-3 hemma mot bottenlaget Örebro. Nu väntar ännu en tuff bortamatch och den enda matchen Östersund vunnit 2019 i Allsvenskan på bortaplan är mot AFC Eskilstuna i en match som slutade 1-0. Att man ska kunna hota DIF på Tele2 känns inte troligt.

Vi tror också att Djurgården gör första målet eftersom vi inte tror att Östersund gör mål över huvud taget. Nordicbet är ett spelbolag som satsar stort på svensk fotboll och spelbolaget har alltid bra odds på Allsvenskan. Att spela DIF som laget att göra första målet i matchen väljer vi därför att göra hos just Nordicbet.