Hur bettar proffsen – Djurgården mot HV71 26/9 SHL

25/09/19

Efter en stark inledning av Djurgården med 3 raka segrar föll man senast mot årets sensation Oskarshamn. På torsdag 26/9 smäller det igen DIF tar emot HV71. Vad spelar expartnerna på?

Experternas speltips Djurgården – HV71

Oddsanalys Djurgårdens IF vs HV71 SHL

Efter den oväntade förlusten senast mot Oskarshamn är Djurgården tillbaka på hovet inför hemmafansen. De har gått rent på hemmaplan hittills under säsongen med två raka segrar mot Linköping och Örebro. Nu är det marginellt bättre motstånd som väntar även om HV71 faktiskt spelat bra mot topplagen. Segern mot Frölunda i match två var högst oväntad och som första lag lyckades man besegra Leksand senast.

Mot DIF tror vi dock inte HV71 räcker till utan här blir det hemmalaget som går segrande ur matchen. Därför kör vi två matchspel på DIF. Dels att de vinner matchen under ordinarie tid men också att de vinner första perioden och vänder oss till Bethard och ComeOn för dessa bets.

Vi räknar också med en målfest. 4-2 har det blivit två gånger om när DIF spelat på hemmais. Nu tror vi det återigen blir minst fem mål i matchen och därför spelar vi över 4,5 mål hos Mr Green som har högst odds på marknaden genom 1,85

Tar Djurgården 3 poäng?

Mot HV71 ska det återigen bli tre poäng för Djurgården som är en av favoriterna till budet i år och det enda av de förväntade topplagen som presterat som förväntat i säsongsinledningen. HV71 har inlett serien med att vara det enda laget som haft alla fyra möjliga utgångar efter fyra matcher. Laget har vunnit två matcher (varav en efter förlängning) samtidigt som man förlorat två (varav en efter förlängning). Mot DIF tror vi någon av förlustkolumnerna åter kommer att fyllas och det blir en jobbig kväll för den småländska klubben bland SHL:s kanske bästa tryck som DIF-fansen brukar bjuda på.