Stockholms Derby – Hammarby mot AIK med grymma odds Allsvenskan 22/9

20/09/19

Den allsvenska guldstriden är hetare än på mycket länge och i den 24:e omgången får vi svaret på om Hammarby blir avsågade eller inte från guldet. Vad tror våra experter om helgens debry? Läs våra speltips här nedan.

Vilka speltips med höga odds spelar vi på?

En svår match med chans till många mål

AIK har vunnit derbyt mot DIF och en tuff bortamatch mot Häcken de två senaste omgångarna och om de skulle vinna mot Bajen borta är det riktigt imponerande att plocka nio poäng på dessa tre matcher.
Nu blir det inte särskilt enkelt då Bajen är obesegrade på hemmaplan och har seriens bästa offensiv. 55 mål har det blivit hittills för de grönvitrandiga vilket är 14 fler än de med näst flest mål; Malmö FF som gjort 41. Nu lär vi få se en match som är något utöver det vanliga och vi hoppas på mycket känslor, galet läktartryck och en välspelad match.

Oddsanalys Hammarby mot AIK Allsvenskan med bäst odds

Det var väldigt längesedan guldstriden var så här spännande och innehöll så många lag. Därför blir matchen mellan Hammarby och AIK definitivt 24:e omgångens höjdpunkt eftersom den är direkt avgörande för lagens fortsättning. Hammarby får fokusera på att jaga Europaplats om de inte tar tre poäng mot sin rival medan AIK vid förlust mycket väl kan få se MFF gå om laget och Djurgården dra iväg med fyra poängs marginal.

Vi tror på en målrik tillställning och tror att båda lagen gör mål. Därför spelar vi att båda lagen gör mål hos ComeOn samtidigt som vi också lägger ett bet på att det blir över 2,5 mål hos Bet345. 

Spela på en som inte lyckas näta

En som inte gör mål däremot är Djurdjic. Han är en bra målskytt mot sämre lag men brukar ha det tuffare när det är riktigt svårt motstånd. Vi tror han går mållös av planen och spelar detta hos Unibet till oddset 1,32.