Dortmund vs Bayern -Seriefinal med 1150 kr i potten!

25/05/20

Vilken seriefinal vi har att se fram emot när Borussia Dortmund och Bayern München gör upp i Bundesliga under tisdagskvällen. För att göra det extra spännande erbjuder 888sport chans att vinna upp till 1150 kr om Dormund vinner!

1150 kr – låter det lockande?!

Som rubriken lyder ovan – du har chans att vinna 1150 kr på Bundesliga stormatchens mellan Dortmund – Bayern München. Lägg 50 kr på ditt lag – lägger du 50 kr på serieledarna Bayern har du 500 kr ! Bettar du på Dortmund som vinnare har du 115 kr! Detta erbjudande gäller bara nya spelare och allmänna regler och villkor gäller.

Seriefinalen i Bundesliga

Sedan Bundesliga återupptogs förra helgen har båda lagen spelat två matcher och vunnit bägge. Bayern leder ligan fyra poäng före Dortmund och kan därmed koppla ett rejält grepp om titeln vid seger. För Dortmund är det förmodligen kört om laget inte vinner. Spelplatsen är Signal Iduna Park och som vanligt i dessa tider kommer matchen att spelas utan publik. För dig som vill betta på matchen kan du göra det hos 888sport. De har bra odds på alla matcher i Bundesliga inklusive seriefinalen. Alla odds i denna artikel är hämtade från 888sport.

Speltips med odds från 888sport

* Vi tror att Dortmund kommer att ha ett övertag men säkrar upp med en dubbelchans. 1X spelas till oddset 1,95

* Det brukar bli målglada historier när lagen ställs mot varandra. Vi tror det fortsätter och spelar över 3,5 mål till oddset 1,85.

* Vi tror också att båda lagen gör mål och spelar deta till oddset 1,36.

Oddsanalys och tankar inför matchen

Det är en spännande serifinal som väntar och Bundesliga kan i praktiken avgöras under tisdagkvällen. Vi har mycket svårt att se Dortmund kunna hota Bayern om de inte vinner kommande match. Fyra poång skiljer lagen åt inför mötet, ett avstånd som kan krympa till 1 poäng vid seger för hemmalaget.

Även om Bayern är favoriter och Dortmund inte har den gula väggen som skriker fram laget tror vi att de gulsvarta kan ta poäng eller till och med vinna. Dortmund har spelat mycket bra sedan återstarten och vi tror att de gör ligan lite jämnare. För att säkra upp lägger vi ett bet på 1X. Det innebär att spelet går in om Dortmund vinner eller matchen slutar oavgjort. 1,95 i odds på detta bet känns helt klart spelvärt. 

Dortmund – Bayern – Målglada matcher

Tar vi oss en titt på de senaste mötena mellan lagen brukar det bli målglada historier. Åtta av de tio senaste matcherna mellan lagen har slutat i över 3,5 mål, ofta betydligt fler än så. Vi tror trenden fortsätter och att det därför blir över 3,5 mål vilket vi också spelar.

Till sist tror vi också att båda lagen gör mål även om så inte varit fallet de tre senaste interna matcherna. Denna gång tror vi dock att båda lagen hittar nätet vilket vi också bettar på.