FC Bayern München vs Eintracht Frankfurt – Bundesliga

22/05/20

På lördag den 23/5 tar serieledarna Bayern München emot Eintracht Frankfurt på Allianz Arena. Vi ger dig odds på Bayern München München vs Eintracht Frankfurt från Betfair och Betsafe. Samt vi ger dig tips på hur du live streamar Bundesliga matchen.

Mesta mästarna hämtar 3 poäng?

Mesta mästaren och serieledaren Bayern München såg stabila ut i återstarten av Bundesliga. Man ställdes mot nykomlingen Union Berlin och vann med 2-0. Därmed fortsatte laget den fina trend som nu innebär fem tävlingsmatcher utan insläppt mål.

För Eintracht Frankfurt var det inte lika positiva vibbar efter slutsignal. Förlust mot Mönchengladbach är visserligen ingen fy skam men laget närmar sig bottenstrecket dramatiskt och behöver poäng för att klättra. Att de skulle komma mot FC Bayern håller vi dock som osannolikt. För dig som vill betta på matchen kan du göra det hos Betsafe. Spelbolaget har konkurrenskraftiga odds på Bundesliga. Du kan också streama matcherna hos spelsidan.

Speltips med odds från Betsafe

* Vi tror Bayern München vinner båda halvlekar, så stor är klasskillnaden. Därför spelar vi 1/1 på Halvtid/Fulltid och får oddset 1,53 hos Betsafe.

* Räkna med en målfest då skillnaden mellan lagen är stor. Vi spelar över 3,5 mål till oddset 1,70 hos Betsafe.

* Vi tror dock att Bayerns nolla bryts och att man släpper in ett mål i matchen. Vi spelar Ja på Both Teams to Score till oddset 1,83 hos Betsafe.

Oddsanalys och tankar inför matchen

I återstarten av Bundesliga hade Eintracht Frankfurt det inte särskilt roligt. På sju minuter låg laget under med 0-2 och resultatet kunde till slut skrivas till 1-3 med seger för säsongens överraskning Mönchengladbach. 

Mot Bayern krävs det en betydligt bättre prestation än senast men vi tror man får det tufft. Bayern leder serien och är otroligt starka vilket man visade i förra matchen borta mot Union Berlin när man vann med 2-0.

Inför denna match tror vi att Bayern lyckas vinna båda halvlekar, så stor skillnad ska det vara på lagen, framförallt när Bayern spelar på hemmaplan. Därför spelar vi hemmalaget som segrare av båda halvlekar i Bundesliga-matchen.  

Det känns också som en målrik historia där båda lagen kan göra mål även om vi tror att Bayern gör majoriteten av målen. Därför spelar vi såväl över 3,5 mål i matchen men också att båda lagen gör mål i matchen. 

Livestreama Bundesliga hos Betsafe

  • Skapa ett konto hos Betsafe via länken här
  • Se till att ha ett positivt spelsaldo alternativt ett aktivt bet de senaste 24 timmarna
  • – Klicka på matchen du vill streama
  • – Njut av livestreamad Bundesliga helt utan kostnad hos Betsafe