ESL Pro League CS:GO

20/03/20

I dessa hårda tider som dessa är det skönt att vissa idrottsevenemang fortsätter som planerat. ESL Pro League är i full gång och det finns fem spännande matcher att se fram emot i helgen. Denna vecka är det CS:GO som gäller. Här hittar du odds och tips inför helgens matcher!

Unibet + CS:GO

Odds spelas här

Många svenskar i CS:GO

CS:GO är esporten det handlar om där vi bland annat får följa svenska Ninjas in Pyjamas, svensk/europeiska GODSENT och givetvis Astralis från Danmark som är rankade tvåa i världen. Extra kul blir det också att följa Natus Vincere mer kända som NaVi. Det ryska laget är rankade etta i världen just nu och är givetvis stor favorit i de matcher de spelar i helgen. 

Betta på CS:GO hos Unibet

För den som ska betta på helgens matcher i ESL Pro League är Unibet ett ypperligt alternativ. Spelbolaget har fina odds på all esport och satsar extra stort på att erbjuda bra marknader och odds på CS:GO. Prova spelsidan inför helgens matcher för en häftig spelstund. Alla oddsen i denna artikel är hämtade hos Unibet.

Ninjas in Pyjamas vs GODSENT

Som rankade 12:a i världen har NIP en bit kvar till världstoppen som de en gång tillhörde. I ESP Pro League har det dock börjat bra för twist, Lekr0, REZ, nawwk och Plopski. Två segrar med 2-0 mot såväl Astralis som Team Spirit gör att laget leder grupp A på maximala sex poäng. Motståndaren GODSENT har inte haft samma fina inledning, snarare tvärtom. Med dubbla förluster och inte en enda karta vunnen är laget sist i tabellen. NIP har också vunnit de tre senaste interna matcherna mellan lagen.

Team Spirit vs Team Vitality

Har Team Vitality en bra dag ska de inte ha några problem att vinna mot Team Spirit. Faktum är att lagen möttes i April förra året och då vann Vitality, rankade 10:a i världen. 27:e rankade Team Spirit har dock inlett bäst på årets EPL med två raka segrar. För Team Spirit har det blivit en vinst och en förlust i gruppspelet hittills. Vi tror dock att Team Vitality når upp till den nivån vi vet de kan och visar sitt övertag för att vinna matchen. Det franska laget är favoriter av en anledning.

Astralis – ENCE

Den danska världstvåan Astralis inledde årets ESL med en förlust mot NIP. Nu ska det dock inte vara några problem mot ENCE som inte är i särskilt bra form och visar upp sju raka förluster. Samtidigt har de faktiskt lyckas vinna mot Astralis i två raka matcher men den här gången tror vi det blir tredje gången gillt för danskarna. 

Natus Vincere (NaVi) – ForZe 

Världens bästa CS:GO-lag är enligt världsrankingen NaVi men i årets ESL har det inte gått allt för bra. Dubbla inledande förluster gör att laget ligger sist i Grupp B och nu är det dags för ett möte mot ForZe som inlett med två raka segrar. Det är otroligt överraskande men bevisar samtidigt allt hända i CS:GO. I denna match känns det som att NaVi studsar tillbaka med en seger, allt annat vore ett enormt fiasko för ryssarna.