E-sport – CS med fina odds hos Betsson

23/03/20

Här presenteras oddsen av vinnare för matcherna som går av stapeln den 24 e mars klockan 18.00. Men det finns även andra odds där du kan betta på bland annat handikapp och hur många banor dom kommer spela. Alla odds finns här hos Betsson.

Natus Vincere vs. Fnatic

Spelar klockan 18.00 Odds hos Betsson: Natus Vincere 1.78 Fnatic 1.93

Natus Vincere betyder ”Födda till att vinna” och enligt oddsen ser det ut som att de kommer vinna den här matchen. Detta är ett lag med spelare från Ryssland och Ukraina. De var det första laget att vinna 3 stora turneringar samma år. Nu senast i mars i år vann dem Intel Extreme Masters XIV – World Championship. Utmanarna Fnatic är ett helsvenskt lag, även om deras huvudkontor ligger i England. De är världsledande och har vunnit ESPORTS Team of the Year 2006 och 2009. Detta är en kamp mellan två ruskigt bra lag, och i ärlighetens namn är det ingen större skillnad på pengarna du vinner om du bettar på de olika lagen, då oddsen är så snarlika. Detta kan därför vara en möjlighet att betta på våra svenska killar, även om de har högre odds.

BIG vs. Forze

Spelar klockan 18.00 Odds hos Betsson: BIG 1.62 Forze 2.15

BIG står för Berlin International Gaming och består av ett lag med tyskar och en turk. I år har det gått väldigt bra för dem och de har redan vunnit två större turneringar, DreamHack Open Leipzig 2020 och Flashpoint Season 1: LAN Qualifier. Forze är ett ryskt lag och dem har bara mött BIG en gång, och då var det BIG som vann, och det ser ut att bli samma sak igen. Det säkraste bettet enligt oss ligger på BIG som helt enkelt är ett bättre lag i dagsläget, och har bättre chanser att vinna. Men är du team Forze ska du inte tveka att betta på dem, då de har vunnit alla förutom 2 matcher i mars. Så just nu verkar det gå bra för dom.

North vs. compLexity

Spelar klockan 18.00 Odds hos Betsson: North 2.25 compLexity 1.57

North är ett lag med danskar och en svensk. De har bara funnits i 3 år, men har redan kammat hem cirka 10 miljoner kronor. 2020 är lite upp och ned för laget och de har mer eller mindre vunnit och förlorat varannan match. Det gör att dem inte är särskilt stabila, och oddsen höjs därefter. Det är en risk att betta på North då det är osäkert hur de kommer att prestera i varje match. Gillar du risker så kan det vara riktigt kul att betta på North och följa matchen live för att hänga med på allt som händer. Vinner dom eller förlorar dom? compLexity är ett amerikanskt lag, men de har även europeiska spelare och spelar i både USA och Europa. 

Mer E-Sport

Obs, det är även några fler matcher som spelas med start 22.00. Klicka här för att komma till våra tips om de matcherna, eller här för att komma till Betsson och se samtliga matcher och odds.