Få superfina odds på Liverpool!

28/01/20
oddsboost - Premier League - West ham Liverpool - 888Sport
Klicka på bilden för att som ny spelare ta del av erbjudandet!

Onsdag 29/1 kommer ligaledarna Liverpool på besök till London Stadium för att möta hemmalaget West Ham. Matchen startar 20:45 och detta är den match som tidigare blev uppskjuten mellan lagen. West Ham som har haft en riktigt kämpig säsong ligger nu i botten av tabellen och gör allt för att hålla sig kvar i den högstaligan. Det måste till en förbättring snarast då de bara har spelat ihop 23 poäng under årets säsong. På lika många poäng hittar vi Watford och Bournemouth och det enda som håller West Ham ovanför strecket är att de har en bättre målskillnad.

West Ham – Tungt offensivt

West Ham spelade i senaste omgången borta mot ligatrean Leicester. Det slutade i fullkomlig tragedi då hemmalaget vann med hela 4-1. Laget från västra London har haft en extrem otur under säsongen med skador då flera av deras viktigaste spelare har varit borta under de senaste matcherna. På skadelistan hittar vi två av lagets absolut viktigaste anfallsvapen, Andriy Yarmolenko och Felipe Anderson och med båda dessa spelare borta fungerar det inte offensivt. Många trodde inför säsongen att franske Sebastien Haller skulle bli en succé i anfallet, men han har inte levt upp till vad fansen och experterna trodde.

West Ham – Bara 4 poäng efter nyår

De uteblivna resultaten resulterade i att tränaren Manuel Pellegrini fick gå i december och in som ersättare kom David Moyes som tidigare tränade klubben under säsongen 2017-18 då han räddade laget kvar i Premier League. Resultaten har dock inte förbättrats avsevärt sedan han tog över tränarjobbet. Det såg till en början bra ut då laget vann med 4-0 när Bournemouth kom på besök den 1 januari. Laget har inte sedan dess lyckats leva upp till samma positiva resultat eftersom att de bara har tagit ett poäng i Premier League efter den matchen och det var mot Everton när de spelade 1-1.

City är 16 poäng efter

Annat är det med serieledarna Liverpool som är helt överlägsna alla lag i Premier League den här säsongen. Inför matchen har de ett försprång på hela 16 poäng före jagande Manchester City. Liverpool har även fördelen av att ha en match mindre spelad än både jagande City och Leicester, och om de vinner mot West Ham kommer de att ha ett övertag med 19 poäng. Efter att matchen är spelad återstår det totalt 14 omgångar kvar av Premier League och det verkar därmed inte särskilt troligt att något av de jagande lagen ska ha en chans att komma ikapp.

Problematiskt mot Wolves senast

Enda poängtappet för Liverpool såhär långt in på säsongen kom i bortamötet mot Manchester United på Old Trafford då det slutade 1-1. Den arena som Jurgen Klopp under sin tid i Liverpool alltid har haft problem att vinna på. Annars har de vunnit samtliga möten när de spelat borta. I deras förra match spelade de borta mot Wolves där det ett tag såg ut som att de skulle tappa poäng då Wolves gjorde en grymt bra insats, det räckte inte hela vägen eftersom att det slutligen var Liverpool som var det bättre laget och vann med 1-2.

Tar ledningen med 19 poäng

Trots vinsten mot Wolves var det ett nederlag eftersom att Sadio Mané blev skadad i matchen och kommer därför inte heller att spela mot West Ham. Det kommer att märkas i Liverpools anfall att de har mist en av sina viktigaste spelare och inte minst då han framförallt har varit en lagets bästa spelare på bortaplan. Men Liverpool har rest sig under säsongen tidigare när tongivande spelare har varit skadade. Vi tippar inte att det kommer att påverka laget från att ta tre poäng. Klopp har alltid en plan b för allt och därför vinner Liverpool.

Betta på Premier League!

Klicka på knappen för att komma igång direkt!