FC Union Berlin vs Bayern München – Bundesliga

16/05/20

Sebastian Anderssons Union Berlin inleder sin första match efter uppehållet på svårast möjliga vis. Även om Union Berlin har fördel av hemmaplan blir det en tuff uppgift att rå på den sjufaldige raka mästaren och serieledaren FC Bayern. För dig som ska betta på matchen kan du göra det hos 10bet. De har bra odds på samtliga matcher i Bundesliga inklusive matchen mellan Union Berlin och Bayern München.

Speltips med odds från 10bet

* FC Bayern vinner matchen mot Union Berlin till oddset 1,22 

* Vi tror det kan bli rejält med mål i matchen. Därför spelar vi också över 3,5 mål till oddset 1,67

* Däremot tror vi Union Berlin kan få in ett mål i matchen. Vi spelar Both Team To Score till oddset 2,05

* Vi tror också att Bayerns överlägsenhet gör att de vinner båda halvlekarna. Därför spelar vi 2/2 på HT/FT till oddset 1,65.

Tankar inför matchen

Union Berlin har bland de starkaste hemmastöden i hela Bundesliga och när matcherna nu ska spelas utan publik försvinner detta läktarstöd. Detta är inte till fördel för Union Berlin som även med publik fått det otroligt tufft mot FC Bayern. 

Att det blir serieledaren FC Bayern som vinner känns troligt även om svensken i en hoppas på Sebastian Andersson som spelar i hemmalaget. Svensken hade en strålande form inför uppehållet då han gjorde mål i tre raka matcher och Sebastian Andersson är femma i skytteligan på elva gjorda mål totalt.

Vi tror att båda lagen gör mål i matchen som Bayern kommer att vinna. Union Berlin har gjort mål åtta matcher i rad och endast blivit nollade en gång på de 15 senaste matcherna. Därför spelar vi att båda lagen gör mål. Vi spelar också att Bayern vinner båda halvlekarna.