UFC Fight Night Overeem vs Harris

15/05/20

Det sägs att alla goda ting är tre och detta har UFC anammat genom att arrangera den tredje galan för veckan bakom stängda dörrar i VyStar Veterans Memorial Arena i Jacksonville, Florida. På grund av rådande omständigheter kommer galan att hållas utan publik men räkna med miljontals tv-tittare. Huvudkortet är matchen mellan Alistair Overeem och Walt Harris. Vi har valt i denna artikel att hämta UFC odds från BET365

Odds Overeem vs Harris

Nedan hittar du odds på matchvinnare och andra spännande betting tips inför fighten mellan Alistair Overeem och Walt Harris. Alla oddsen är tagna från världens störa spelbolag Bet365.

Vi tror att Walt Harris är i from och TKO/KO är ingen omöjlighet och lägger vårt bet till oddset 1,95 på detta.

Att fighten inte går tiden ut känns som ett säkert kort och det spelas till oddset 1.25

Vi lägger även ett bet på att Harris vinner fighten mot Overeem och spelar det till oddset 1.66

Så går det i matchen

Walt Harris från Birmingham, Alabama är favorit inför helgens fight mot Walt Harris. På de 21 MMA-matcher som 36-årigen gått har det blivit 13 segrar, sju förluster och en match har blivit så kallad no contest. Alistair Overeem från Amsterdam har på 64 matcher vunnit 45 och förlorat 18 medan en match också slutat i no contest. 

Walter ett steg närmare bältet?

Denna gång tror vi att Walt Harris är snäppet vassare och lyckas vinna matchen. Att det skulle gå hela vägen tills matchslut känns osannolikt utan vi tror att Walt Harris avgör tidigare än så. Kanske på KO eller TKO, något han lyckats med i 13 av sina 21 vinster. Det skulle inte vara förvånande om han lyckades med detta igen. 

Streama UFC Fight Night Overeem vs Harris

För dig som vill titta på helgens gala är det Viaplay PPV som gäller. De har rättigheterna för UFC och du behöver därmed ett konto hos Viaplay och sedan köpa till galan,