Sverige Ukraina Speltips och Odds 29 Juni

28/06/21

Så – efter en imponerande start på EM där Sverige har överraskat både spelare och publik i match efter match stod de som en välförtjänt gruppetta när alla 3 matcher spelats färdigt. Det innebär att de får Ukraina som motståndare i åttondelen – och Sverige är små favoriter till vinst i matchen enligt bettingbolagen. Även om Sverige vann sin grupp och Ukraina kom trea i sin, finns det förklarliga skäl till varför Sverige inte ses som större favoriter inför matchen – den största anledningen stavas d e f e n s i v. Sveriges otroligt defensiva spel, där de bitvis maskat spelet rejält bara för att döda tid, har visserligen visat sig vara ett vinnande koncept hittills – men man kan inte maska sig genom hela EM. Mot ett formstarkt Ukraina krävs att det är fler spelare än Alexander Isak som trycker på framåt – förslagsvis alla som står ovanför Olsen på plan. Ett mycket offensivt Sverige skulle dessutom kunna överraska ukrainarna rejält och några tåpajar skulle säkert hinna släppas in i rena förskräckelsen. Med tanke på hur svenskarnas spel sett ut hittills är det ingen som förväntar sig att de ska förvandlas till en flock hungriga vargar på plan – men det hade med stor sannolikhet kunnat visa sig vara en vinnande taktik.

100% upp till 1500 SEK

Reklamlänk | 18+ | Regler & villkor | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se | Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23.

100 SEK
  • Enormt utbud av odds
  • Snabba uttag
  • Enkel registering

0 SEK Bonus
  • Betta som en viking
  • Mängder av sport
  • Stort utbud av casinospel

Viktiga spelare inför mötet med Ukraina

Två namn är givna i matchen – Robin Olsen och Alexander Isak. Dessa två svenska herrar har storspelat genom hela turneringen och bidragit starkt till att Sverige placerat sig så bra som de faktiskt gjort. Med det sagt är fotboll dock ett lagspel – något vi många gånger blivit varse när vi trott att Zlatan ensam skulle kunna ta Sverige till seger i diverse sammanhang, vilket aldrig fungerat. En bra spelare tillåts vara bra när lagbygget sitter där det ska – och är det något Janne har visat sig kunna så är det att placera sina spelare på rätt plats vid rätt tidpunkt. Han är magisk på det viset, Janne. Eftersom han också är så pass självsäker att han struntar i omvärldens reaktioner när han gör sina byten, finns det ingen risk att han sjabblar bort detta på grund av prestationsångest. Filbunken Janne – Sveriges största trumfkort i EM.

Även Emil Forsberg och Dejan Kulusevski lär vara beräknade att få mycket speltid under tisdagens match – dessa herrar har verkligen visat framfötterna (pun unintended) under EM och vi hoppas såklart på fler gyllene tillfällen på planen från de bägge. En spelare som fått oförtjänt mycket kritik under EM är Marcus Berg, en annars mycket vass forward. Vi hoppas han får en rejäl revansch under mötet med Ukraina, så att han kan stänga igen kakhålet på alla förstå-sig-påare en gång för alla – vi tror på dig Marcus!

Få ett gratisspel värt 100 kr när du gör din första insättning hos Betsson.

Hur kommer Sverige spela mot Ukraina?

Det kommer definitivt vara ett mer offensivt Sverige vi ser mot Ukraina – det är ett måste för att ha en chans på vinsten, och det är både Janne och spelarna väl medvetna om. Hur laguppställningen ser ut kommer bli det kanske mest spännande med hela matchen – Janne är helt klart en överraskningarnas man. Även om det blir en offensiv startelva hoppas vi på tunga defensiva spelare bakåt – Ukraina har visat en mycket god spelform i sina matcher och kan bli farliga framåt när spelet flyter som det ska.

Schyssta odds och speltips inför Sverige – Ukraina EM 2020

  • Sverige – Ukraina EM 2020 spelas den 29 juni kl 21.00.

Vi har plockat odds från Unibet, eftersom de i skrivande stund har bland de högsta oddsen på Sveriges möte mot Ukraina. Våra blågula hjärtan tror på en vinst för ett offensivt Sverige, vi tror att Isak och Kulusevski kommer näta redan i första och att Sverige kan spelas som ettor både efter första såväl som fulltid. Vår magkänsla säger 2-0 Sverige efter första och 3-1 som slutresultat.

1×2

VinnareOdds
Sverige2.42
Oavgjort3.20
Ukraina3.35

Första målgörare för Sverige

SpelareOdds
Alexander Isak6.25
Marcus Berg6.75
Robin Quaison6.75
Jordan Larsson6.75
Dejan Kulusevski8.50

Målgörare Sverige

SpelareOdds
Alexander Isak3.20
Marcus Berg3.40
Robin Quaison3.40
Jordan Larsson3.40

Totalt antal kort

ResultatOdds
Över 2.51.25
Under 2.53.60
Över 3.51.70
Under 3.52.05