Bettingtips och gratis livestream inför Frölunda – Djurgården | SHL final 1/7

20/04/19

Denna kampanj är inte längre tillgänglig och eventuella erbjudanden i texten går inte längre att ta del av eftersom att de inte är giltiga längre. Besök recensionen för aktuellt välkomsterbjudande.

Nu är det äntligen dags för final i SHL och om någon inför säsongen hade sagt att det var just Frölunda och Djurgården som skulle ställas mot varandra hade de flesta bemött tipset med skepsis. Hur som helst är det nu de två lagen som ska göra upp om titeln som Svensk Mästare i Ishockey. Precis som vanligt är det i bäst av sju matcher som gäller där Frölunda som högre rankat lag får chansen att avgöra på hemmaplan i sista omgången om det skulle gå så långt.

Bettingtips Frölunda – Djurgården

Gratis Livestream Frölunda – Djurgården

Betsson live streamar Frölunda – Djurgården gratis. Det enda som krävs av dig är att du öppnar ett konto, gör en insättning vilken du inte behöver spela för om betting inte är din grej. Om det däremot är din grej får du gärna rygga våra spel ovan!

Oddsanalys Frölunda – Djurgården

Hur man än vrider och vänder på det är Frölunda favoriter att vinna SM-guld 2019 i Ishockey. Visst kan folk prata om att DIF har momentum efter att skrällt sig förbi Färjestad i semifinalen men det är också det enda som talar för DIF.

Frölunda kommer att ta hem första mötet mellan lagen då man är oerhört starka på hemmaplan. I slutspelet har laget vunnit samtliga matcher i Göteborg och att det skulle bli någon förändring på den biten känns inte sannolikt. Det är värt att spela Frölunda som segrare under ordinarie tid för att få upp oddsen jämfört med Money Line som inkluderar förlängning. 2,00 hos Unibet finns det spelet till.

Att Frölunda går igång på alla cylindrar direkt vid matchstart är något vi tror kommer hända. De har nästan haft en vecka att ladda upp inför finalen och lär gå in med 110% direkt vid nedsläpp. Att Frölunda gör första målet i sin hemmaborg är värt ett spel. Oddset 1,70 hos 888sport spelas därför.

Trots att det är storstadsmöte och final mellan två bra lag tror vi Frölunda kommer ta hem matchserien hyfsat komfortabelt. Visst kommer DIF att plocka någon seger men det mesta talar för att det blir göteborgarna som tar SM-guldet. Oddsen just nu ligger på 1,65 hos LeoVegas på att Frölunda vinner SM-guld och deras odds kommer att sänkas när Frölunda tagit hem första segern. Spela därför Frölunda som vinnare redan nu för att få bra odds hos LeoVegas.

Vi hoppas på en jämn matchserie men tror tyvärr inte så blir fallet. För den neutrale åskådaren är det alltid roligt med många matcher, framförallt när det är final, men Frölunda kommer att avgöra detta med 4-1 eller 4-2 i matcher, var så säker.

Hemmalaget Frölunda

Som trea i grundserien var det ett Frölunda som fick möta Malmö Redhawks i kvartsfinalen. Förutom i andra matchen var göteborgarna överlägsna och vann med klara 4-1 i matcher. I semifinalen mot Luleå visade göteborgarna återigen sin överlägsenhet genom att vinna med samma siffror.

Framförallt är det Rhett Rakhshani och Ryan Lasch som varit oerhört heta för Frölunda. De har svarat för 12 poäng var under slutspelet och är de som imponerat mest för hemmalaget udner slutspelet. Andra spelare som varit heta i slutspelshockeyn är Simon Hjalmarsson, Chay Genoway och Patrik Carlsson som har 10 + 9 + 9 poäng.

Göteborgarna är med alla rätta favoriter och når de bara upp i nivå ska de inte ha några problem att vinna första matchen. De har haft lång tid på sig att ladda upp eftersom de avgjorde sin semifinalserie tidigt.

Bortalaget Djurgården

I grundserien blev Djurgården fyra i tabellen efter en stabil säsong. DIF är klubben med flest SM-guld av alla i ishockey men det blir tufft att ta ett sjuttonde guld när Frölunda står för motståndet. Isåfall gäller det att Sebastian Strandberg, Axel Jonsson-Fjällby och Dick Axelsson fortsätter producera poäng. Tillsammans har trion stått för 26 poäng under slutspelet.

Djurgården började slutspelet genom att komfortabelt slå ut Skellefteå i kvartsfinalen efter 4-2 i matcher. Därefter väntade Färjestad i semifinal i en riktigt intensiv matchserie.

Efter att DIF haft ledningen med 3-1 matcher förlorade de stort i två raka matcher och därför trodde inte många på en skräll i sista avgörande matchen i Löfbergs Arena. Djurgården chockade Färjestad i sista matchen och presterade en lysande hockey när de körde över sin motståndare med 4-1 på bortaplan. Att DIF lyckades vinna den var mot alla odds men belöningen är fin när laget tack vare segern spelar final för första gången sedan 2010.