Bettingtips med högsta odds inför Hammarby – Elfsborg | Allsvenskan 22/7-19

19/07/19

Det är dags för ännu ett intressant möte i allsvenskan mellan två lag som har svajat en hel del på sistone. Två lag som både gör en del mål och släpper in rent för många. Efter halva tabellen ligger Hammarby på en sjätteplats och är fortfarande med i racet om medaljerna, det känns dock som att laget gör bort sig varje gång de har en chans att haka på ordentligt. Elfsborg har spelat under all kritik och det är inte många matcher kvar till tränaren Jimmy Thelin får se sig om för ett nytt jobb. En annan komponent är att silly season är här med allt vad det innebär, båda lag har blivit av med spelare och några har återkommit från lån etc. Det blir intressant att se om de hinns med några nyförvärv innan det smäller på måndag.

Bettingtips med högsta odds Hammarby – Elfsborg

Analys av bettingtipsen inför Hammarby – Elfsborg

Hammarby har tagit sig ur sin dåliga streak genom att vinna sina två senaste matcher. Kjartansson har sett het ut och nu när han har återvänt till Rostov blir det intressant att se hur Billborn formerar laget, det finns mycket offensivt krut kvar i truppen. Hammarby har värvat Aron Johansson och Richard Magyar, två bra värvningar som dock förmodligen inte kommer spela 90 minuter mot Elfsborg. Offensivt är Bajen ett av de vassaste lagen i Allsvenskan, frågan är hur mycket man täpper till bakåt. I Hammarbys sex senaste hemmamatcher har det gjorts mer än fyra mål i snitt och vi spelar på över 3,5 mål i matchen till 2,50 på Unibet. Bajen brukar också stå som segrare på hemmplan och vi spelar en säker etta till 1,50 på Betsson.

Det är nästan konstigt att Thelin fått ha hand om Elfsborg såhär länge med de resultat han skapat. De två senaste åren lyckas Elfsborg bra mot bottenlag med vinner i princip aldrig mot gäng från de övre delarna av tabellen, speciellt inte på bortaplan. Nu har även Cibicki lämnat vilken har varit en av lagets bästa spelare. Till det saknar Elfsborg även Jonathan Levi och Jon Jönsson till matchen. Man får dock ge Elfsborg att de alltid försöker spela fotboll och det finns möjligheter till en ”hela havet stormar”- match när båda lag kör på. Därför spelar vi över 10 hörnor till 2,00 på Bet365.

Hammarby har tre stycken spelare i skytteligans toppskikt. Tyvärr har Kjartansson lämnat men Tankovic med sju mål och Djurdjic med sina sex kommer fortsätta producera mål för laget. Tankovic ligger också i topp i assistligan med fyra poäng. Han är extremt viktig för sitt lag och kommer att steppa upp när det behövs som mest. Frågan är om Bajen får behålla honom i sommarfönstret, men till matchen på måndag bör han fortfarande vara kvar. Vi spelar Tankovic som målskytt till 2,50 på William Hill.

Elsfborg har inte vunnit på sin sex senaste matcher och en förlust innebär totalt mörker för boråsarna. Thelin får dra fram sitt trollspö om man ska ha någon chans på Tele2 och Hammarbys frenetiska offensiv. Det blir en intressant tillställning!