Dagens Speltips med höga odds: Hammarby vs AIK

19/06/20

Säsongens första Stockholmsderby är ett faktum när Hammarby tar emot AIK på plasten på Tele2 Arena. Det kommer kännas konstigt med ett derby utan publik men samtidigt har vi börjat vänja oss vid de nya tiderna. Båda lagen vann sina premiärer men i andra omgången var det inte lika muntert. Hammarby fick visserligen 2-2 borta mot IF Elfsborg men för AIK var det total katastrof när man föll med 1-4 hemma mot IFK Norrköping. För dig som vill betta på matchen är Bet365 ett bra alternativ. De har bra odds på Allsvenskan och vi har hämtat oddsen i samtliga speltips från spelbolaget. Ta del av dagens bästa speltips nedan.

Speltips Hammarby vs AIK – odds hämtade från Bet365

* AIK:s försvar såg inte något vidare ut senast samtidigt som Bajen är kända för mål både framåt och bakåt. Vi spelar över 2,5 mål till oddset 2,02.

* Vi tror Hammarby är tillräckligt starka för att vinna matchen. Därför spelar vi hemmaseger till oddset 1,83.

* Det känns som att AIK också kommer få in en boll i matchen. Vi spelar att båda lagen gör mål till oddset 1,80.

Tamkar inför matchen

Det ska bli häftigt med ett Stockholmsderby igen men givetvis blir det långt ifrån samma sak utan publik. Samtidigt gäller det för båda lagen att hålla fokus och prestera i matchen, AIK var riktigt under isen senast och snacket om att spela som Atalanta är inte särskilt mycket värt när man åker på däng med 1-4.

Inför säsongen har mycket handlar om Bajens offensiv. Den sprudlade förra säsongen när laget gjorde 75 mål framåt, en riktigt bra prestation. Nu har visserligen Djurdjic lämnat men samtidigt har man fått in den forna skyttekungen Paulinho som är en fruktansvärt bra spelare. I tillägg är alla andra spelare kvar. Visst går Tankovic kontrakt ut den sista juli men det är av mindre betydelse i matchen mot AIK. 

För AIK gäller det att hitta tillbaka grunderna inför söndagens möte. Första halvlek mot Norrköping var direkt usel och tröstmålet i andra halvlek till 1-4 är inte mycket värt. Klarar man att studsa tillbaka inför derbyt mot Bajen?

Vi tror att Hammarby med sina offensiva kvalitéer är för starka för AIK och att de lyckas vinna matchen. Däremot tror vi att AIK gör mål, Bajen är inte direkt kända för att hålla nollan. Till slut tror vi också på en relativt målrik match och därför väljer vi att spela över 2,5 mål. Klockan 17:30 under söndagen är det avspark på Tele2 Arena och du streamar matchen på Dplay.