Oddsboost – Chelsea vs Manchester City – 1300 kr på spel

24/06/20

TORSDAG – Tight Premier league match mellan Manchester City vs. Chelsea med sjuka odds genom 888sports förhöjda odds kampanj. Har du inget konto hos 888sport, har du nu ett guldläge att göra en stor förtjänst med liten risk. 26 gånger pengarna på att Chelsea vinner, som enligt dagens speltips inte ens är en skräll!

En svår borta match för Manchester City

På torsdag åker Manchester City till Stamford Birdge för en borta match i Premier league mot Chelsea. Chelsea har allting att vinna på denna match eftersom man fortfarande krigar för att behålla sin top 4 plats i tabellen. City har inte alls övertygat lika mycket som Chelsea i sina senaste matcher.

+18,enbart nya spelare,bosatt i Sverige, regler och villkor gäller

Speltips – Förhöjda odds genom 888sports välkomstbonus

De vanliga oddsen inför matchen är 1.86 för City och 3.90 för Chelsea. Med 888sports förhöjda odds kampanj får du 26x pengarna om Chelsea vinner. Genom att spela för 50kr får du 1300kr i vinst om Chelsea vinner – Inte så pjåkigt för en 50krs investering!

Jag tror alltså att Chelsea kommer in betydligt bättre förberedda och motiverade inför denna match medans City inte har fått känna på likvärdigt motstånd i sin första match efter uppehållet. Oddsen på 26 x 50kr om Chelsea vinner hos 888sports är alltså en för bra risk vs reward investering för att missa!

Så funkar det – 1300 kr står på spel

BLI MEDLEM
Öppna ett konto & sätt in med promokoden

INVESTERA
50 kr på ordinarie odds på ett av lagen att vinner

Varför jag anser dagens speltips ge för bra odds för att missa:

✅City har gjort under 2.5 mål på sina 4 senaste borta matcher

✅Chelsea är obesegrade i sina 4 senaste matcher

✅Chelsea har betydligt mer att vinna och kommer säkerligen satsa allt på en vinst för att säkra sin 4e plats

✅Chelsea vände sin senaste Premier league match mot Aston villa i andra halvlek från att ligga under med 1-0 till en vinst med 1-2

✅City’s senaste vinst med 3-0 mot arsenal är inte speciellt meriterande då oddsen låg på 1.3 för City mot 8.0 för Arsenal. Risk finns att man inte kommer vara beredd på nivåskillnaden i matchen mot Chelsea

✅City förlorade 2 av sina 4 senaste matcher innan uppehållet