Hammarby vs Östersund – en offensiv match med grymma odds✅

12/06/20

Bajen hade seriens bästa offensiv förra säsongen och gjorde otroliga 75 mål. Trots det vann laget inte SM-guld utan slutade trea i tabellen. För Östersund är det inte lika muntert då laget har kantats av negativa rubriker ett bra tag nu. Dessutom är ekonomin katastrofal och flera experter tar det så långt att de tror att Östersund kan åka ur tabellen. Ska du betta på matchen kan du välja Nordicbet som har riktigt bra Allsvenskan odds på Hammarby vs Östersund.  Läs våra speltips för dagens match i Allsvenskan mellan Hammarby Östersund.

Speltips Hammarby vs Östersund med odds från Nordicbet

* Vi tror att Hammarby sätter gasen i botten från start. Därför spelar vi att de vinner båda halvlekarna till oddset 1,80.

* Muamer Tankovic lämnar förmodligen den sista juni men räkna med att Bajen utnyttjar honom. Vi tror han gör mål i premiären vilket vi spelar till oddset 1,89.

* Räkna med en målfest a la Bajen när man ställs mot svaga Östersund. Räkna med att över 3,5 mål vilket vi spelar till oddset 2,25. 

Oddsanalys och tankar inför matchen

Hammarby är efter Malmö FF favoriter att vinna SM-guldet och vi tror att de håller undan i premiären utan några problem. Östersund har inte särskilt stora förhoppningar på sig utan det ser ut att bli en tuff säsong för Jämtlandsklubben. 

Hammarbys offensiv var den stora snackisen förra säsongen och på hemmaplan var laget löjligt bra. Därför känns det som att ”Bajen” kommer klara av tre poäng i premiären. Vi tror att de vinner båda halvlekarna och spelar detta hos Nordicbet.

Tankovic kommer förmodligen lämna den sista juni men Bajen kommer utnyttja honom maximalt fram tills dess. Därför tror vi att han startar i premiären och smäller in en boll direkt. Oddsen 1,80 tycker vi har spelvärde. Målfesten lär inte vänta på sig utan vi tror att det kan bli många mål. Vi spelar över 3,5 mål och får bra odds.