Örebro vs AIK – Allsvenskan 2020✅Omgång 1

12/06/20

Behrn Arena är värd för matchen mellan Örebro och AIK i första omgången. Örebro som slutat nia de senaste säsongerna ställs mot AIK som kom fyra förra säsongen. Inför matchen är AIK favoriter och Norling har lovat ett mer offensivt ”Gnaget” under 2020. Vart vi har Örebro inför 2020 är ganska lätt att veta. De senaste åren har laget blivit nia och mycket talar för att det blir något liknande den här säsongen. I premiären mot AIK lär man hur som helst få det tufft. Ska du betta på matchen kan du göra det hos Svenska betting bolaget Unibet, huvudsponsorn till Allsvenskan från och med denna säsongen.  

Speltips Örebro vs AIK – Med Unibet odds

* Vi tror AIK lyckas kämpa till sig en seger i premiären. Därför spelar vi ”Gnaget” som vinnare till oddset 1,90.

* Även om Norling lovat en mer offensiv fotboll i år tror vi inte på något målfyrverkeri. Istället spelar vi under 2,5 mål till oddset 1,78.

* Vi tror det dröjer till andra halvlek innan AIK avgör. Därför spelar vi X2 till oddset 4,80.

Oddsanalys och tankar inför matchen

Örebro kanske inte är seriens mest spännande lag men visst är man ett stabilt allsvenskt lag. Om det räcker till poäng mot AIK tror vi inte men vi tror Örebro håller till halvtid. Vi väljer därför att spela X/2 på HT/FT eftersom vi får riktigt bra odds hos Unibet på detta bet.

Det blir en målsnål premiär med mycket nerver och vi tror på under 2,5 mål vilket vi också spelar. Däremot lyckas laget hålla undan och till slut vinna matchen. Därför väljer vi att också spela en rak seger på att AIK ska vinna också och ta de tre välbehövliga tre poängen som krävs för en bra start på säsongen.