Lurigt CL-möte väntar Juventus hemma mot Bayer Leverkusen 1/10

01/10/19

I Champions League mötet på tisdag 1/10 tar Juventus emot Bayer Leverkusen på Allianz Stadion i Turin. Vi har samlat ihop de marknader vi tycker är mest värda att spela på.

Marknader med högt spelvärde

  • Med fem mål på de fem senaste matcherna är Ronaldo i grym form. Världens meste målskytt i Champions League genom tiderna stänker in minst ett mål hemma mot Bayer Leverkusen. Vi spelar Ronaldo som målgörare i matchen hos Unibet till oddset 1.84! {Här kan du placera ditt bet.}
  • När Juventus saknar Chiellini i försvaret blir det inte lika stabilt defensivt och därför tippar vi att Bayer Leverkusen kan smälla till med ett mål i första halvlek och tvingar Juventus att trycka på offensivt som resulterar i över 1.5 mål i första halvlek. Spela hos Betsson på att det blir över 1.5 mål i första halvlek till oddset 2.55. {Här kan du placera ditt bet.}
  • Vi spelar på att Juventus vinner båda halvlekarna. Oddset på 2.50 hämtar vi hos Bet365. Juventus är alltid tunga hemma och är tillräckligt bra för att vinna båda halvlekarna mot Bayer Leverkusen. {Här kan du placera ditt bet.}
  • Med Higuains förmåga att hitta målet tippar vi att han smäller in åtminstone ett mål mot Bayer Leverkusen. Spelet lägger vi hos 888Sport till oddset 2.45. {Här kan du placera ditt bet.}

Ronaldo ett stort hot mot tyska lag

Ronaldo är inte bara världens genom tiderna mesta målskytt i Champions League. Han har även rekordet i att göra mål på klubbar från samma land. Han har gjort 26 mål på 24 matcher på enbart tyska lag. Ingen annan spelare i världen har en lika produktiv målskörd mot klubbar enbart från ett och samma land. Ronaldo har i sina 4 senaste Champions League matcher gjort 5 mål och kommer att vara rejält målsugen i mötet mot Bayer Leverkusen. Om Ronaldo gör mål i mötet mot Bayer är det 35:e laget han har gjort mål på i Champions League.

När Ronaldo är i form lyfter han hela Juventus och det kommer att bidra till ett mycket produktivare anfallsspel då Ronaldo både kan spela fram till mål och även avsluta matcher på egen hand.

Bayer Leverkusens form

Med två raka vinster i ryggen från Bundesliga mot Augsburg och Union Berlin kommer Bayer Leverkusen med inställningen att åtminstone få med sig en poäng mot Juventus. Lagets form innan de två vinsterna var dock lite sämre med två förluster och en oavgjord. Förlusten hemma mot Lokomotiv Moskva i första CL gruppsspelsmatchen är såklart ingen bra start och lämnar en del frågetecken om hur det fortsatta Champions League äventyret kommer att bli. Med en sådan uppförsbacke där möten mot världslag som Juventus och Atlético Madrid väntar ser det oerhört tungt ut. Lyckas Bayer få till ett bra resultat mot Juventus borta har de skaffat sig ett mycket bättre utgångsläge.

Vi tippar matchen

Med Juventus värvning av Ronaldo har de fått igång på sin målproduktion avsevärt. Plus att Sarri har Dybala och Higuain att antingen spela samtidigt eller välja mellan. Lägg även till att Ramsey kan användas på mittfältet så har Juventus en livsfarlig uppsättning framåt. Ramsey är även användbar defensivt eftersom han effektivt balanserar spelet både offensivt och defensivt. Den här säsongen har Juventus varit extremt effektiva på att göra mål i andra halvlek, 6 av de senaste 8 målen har gjorts i andra halvan av matchen. Vi förväntar oss att Juventus kommer att ta kontroll över matchen från start och göra mål i båda halvlekarna.

Lagen har mötts förut, men det var sju år sen, båda lagen vann en varsin hemmamatch då. Juventus vann hemma med 4-0 och Bayer vann över Juventus med 3-1. Det laget Juventus har idag är ett helt annat lag och med Ronaldo i laget som har vunnit Champions League flertalet gånger kommer det att bombaderas med skott mot Bayer som inte har en chans att stå emot Juve. Vi tippar 3-1 till Juventus.