Speltips Let’s Dance 2019 – Vem blir utröstad denna vecka? | Let’s Dance 12/4-19

12/04/19

Fjärde veckan väntar i Let’s Dance och det återstår nio deltagare efter att Mendez blivit förste man att lämna följt av Fab Freddie. I de två första programmen var det Sanna Lundell som fick näst minst röster men efter en imponerande spansk Paso Doble i senaste avsnittet har Sanna klättrat på rankingen även om oddsen mycket väl säger att hon kan åka ur. Senast var det LaGaylia Frazier och hennes partner som var ett av de två paren med minst röster men Frazier klarade sig kvar på Fab Freddies bekostnad.

Enligt oddsen är Dan Ekborg näste deltagare att bli utröstad men undertecknad tror Dan blir kvar i tävlingen. Skådespelaren är musikalisk och har fått mycket beröm av juryn med Tony i spetsen och det känns som att en vals kan passa honom utmärkt. Dessutom är Ekborg folkkär och kommer därmed vara kvar i tävlingen någon runda till.

Odds deltagare Let’s Dance 2019 – Nästa att bli utröstad 12/4-19

Alla odds i denna artikel är hämtade från Unibet 12/04/2019

Dan Ekborg – 3,00
LaGaylia Frazier – 3,50
Sanna Lundell – 3,50
Thomas Ravelli – 4,50
Lance Hedman Graaf – 12,00
Robin Bengtsson – 14,00
Magdalena Forsberg – 17,00
Linnéa Claeson – 21,00
Kristin Kaspersen – 31,00

För att lägga ditt odds på vem som åker ur Let’s Dance denna vecka:

  1. Klicka på en av länkarna ovan.
  2. Scrolla ner på sidan och klicka på Underhållning & Specialer, i menyn till vänster.
  3. Klicka på Sverige.
  4. Klicka på Nästa Eliminering (Lets Dance 2019).
  5. Placera ditt odds på den deltagare du tror elimineras denna vecka och håll tummarna!

Speltips Let’s dance 12/4

 LaGaylia imponerade inte senast och får det tufft att klara sig kvar. Vi tror sångerskan från Miami får lämna tävlingen och spelar det till oddset 3,50 hos Unibet.

Oddsanalys Let’s Dance 12/4

Oddsen har haft fel två veckor i rad och det faktum att Dan Ekborg är den med lägst odds att åka ur tävlingen innebär att trenden fortsätter. Dan Ekborg har inte varit nära att åka ut hittills, har fått mycket beröm av Tony och har en charmig karisma som går hem i de svenska stugorna. Sanna Lundell hade en tuff start i årets tävling men har lyft sig och imponerade senast och även om oddset 3,50 inte lämnar någon garanti känns det osannolikt att Sanna får lämna redan ikväll.

LaGaylia däremot måste visa upp en helt annan prestation under fredagskvällen om sångerskan ska kunna dansa vidare i tävlingen. Hur hanterar hon en vals? Med en tydlig topp-kvintett som bildas med Kristin Kaspersen, Linné Claeson, Magdalena Forsberg, Lance Hedman Graaf och Robin Bengtsson står det mellan tre deltagare att åka ur tävlingen. Thomas Ravelli befinner sig i något slags ingemansland. Bronshjälten är förmodligen tekniskt sett den sämsta dansaren och fick också minst poäng förra tävlingen av juryn, men tv-publiken älskar den gamle målvakten och även om det är osannolikt att han vinner Let’s Dance 2019 kommer han inte att bli utröstad redan nu.

LaGaylia Frazier är den som troligast åker ur Let’s Dance 2019 denna vecka och oddset 3,50 hos Unibet har stort spelvärde. Nästa vecka blir det troligtvis en duell mellan Sanna Lundell, Dan Ekborg och eventuellt Thomas Ravelli, men den 12/4 talar det mesta för att LaGaylia får lämna tävlingen.

Inför kvällens avsnitt av Let’s Dance

Magdalena Forsberg får för första gången dansa med samma partner två avsnitt i rad. Kemin mellan henne och nye partnern Tobias stämde dock direkt förra veckan så att det blir ännu bättre ikväll känns troligt.
För Robin Bengtsson har det inte varit optimala förutsättningar inför kvällens program. Hans partner Sigrid Bengtsson vrickade foten under träning och har fått sitt ledband uttöjt. Sigrid halkade på golvet och skadade foten när hon skulle springa och hoppa upp på Robin men fick hjälp direkt av en kiropraktor som såg till att hennes fot blev inlindad direkt. Skadan ska inte vara något hot inför kvällens deltagande.

Vad dansar paren i kvällens Let’s Dance?

Sanna Aaron – Quickstep
Lancelot Linn – Vals
Kristin Calle – Cha Cha
Dan Cecilia – Vals
Linnea Jacob – Quickstep
Robin Sigrid – Cha Cha
Thomas Jasmine – Quickstep
LaGaylia Tobias – Vals
Magdalena Tobias – Paso Doble