Liga Pro: Bordtennis direkt från Ryssland

06/05/20

Är du en riktig nattuggla är det läge att hålla dig vaken inatt, och alla andra nätter för den delen, för att njuta av rysk pingis. Extra kul är det att Bet365 nyligen köpt in rättigheter för alla matcher i Liga Pro vilket gör att du kan se matcherna hos spelbolaget helt gratis. I natt spelas det sex matcher och vi har valt ut de två hetaste och ger dig speltips på dessa. Alla odds i artikeln är hämtade från Bet365 där du alltså kan streama Liga Pro helt gratis nu.

Vladimir Petrov vs Vladimir Shirokov

LIGA PRO TÄVLANDE12
V. Petrov vs V. Shirokov1,722,00

Derby dela Vladimir är en av de stora höjdpunkterna den här omgången av Liga Pro. Det är Petrov som är favorit och den som levererat de bästa prestationerna av de båda den senaste tiden. Petrov har också fem segrar på de sju senaste matcherna mot Shirokov. Ingen vet hur spännande det blir i natt men vi tror att Petrov vinner relativt komfortabelt. 

Speltips: Vladimir Petrov vinner över Vladimir Shirokov till oddset 1,72

Bogdan Grebenyuk vs Andrey Kirilenko

LIGA PRO TÄVLANDE12
B. Grebenyuk vs A. Kirilenko3,251,22

Oddsen visar vem som är given favorit i nattens match mellan Bodgan Grebenyuk och Andrey Kirilenko. Tittar vi på de fyra senaste interna mötena är det inte så konstigt att det finns en klar favorit då Kirilenko vunnit samtliga matcher de båda ställts mot varandra. Vi tror Andrey Kirilenko fixar detta utan några större problem.

Speltips: Andrey Kirilenko vinner över Bogdan Grebenyuk till oddset 1,33

Så streamar du Liga Pro Bordtennis Ryssland hos Bet365

  • Skapa ett konto hos Bet365 via länken här.
  • Se till att ha ett positivt spelsaldo alternativt ett aktivt bet de senaste 24 timmarna
  • Klicka på den match du vill titta på och på den ’Play-ikon’ som finns bredvid
  • Njut av rysk bordtennis helt utan kostnad