Bettingtips & högsta odds Malmö – AFC Eskilstuna | Allsvenskan 2019

24/05/19

Denna kampanj är inte längre tillgänglig och eventuella erbjudanden i texten går inte längre att ta del av eftersom att de inte är giltiga längre. Besök recensionen för aktuellt välkomsterbjudande.

Serieledaren Malmö FF tar emot nästjumbon AFC Eskilstuna på Stadion i Malmö i en match som bara ska kunna sluta på ett sätt; i seger för hemmalaget. Samtidigt har större sensationer skett och trots att Malmö leder serien har spelet inte riktigt stämt under säsongsinledningen. Lägg till att den viktiga mittbacken Rasmus Bengtsson missar matchen på grund av skada och att AFC kan hota Malmös defensiv som sedan tidigare saknar Lasse Nielsen fram till sommaruppehållet.

Kollar vi formmässigt, spelarmässigt och statusmässigt kommer Malmö vinna vilket egentligen allt talar för. Samtidigt ska jobbet göras också och MFF har inte alltid haft det så lätt mot AFC. Förra året blev det förlust på bortaplan och AFC kan hota även om fokus lär ligga på Svenska Cup-finalen för Eskilstunaklubben.

Bettingtips med högsta odds MFF – AFC Eskilstuna

* Med ett MFF som kommer pressa AFC lär det bli en hel del blockeringar av bortalaget som lär leda till hörnor. Vi väljer att spela över 8,5 hörnor hos Betsson till oddset 1,70.

* Malmö har fått över 1,5 kort i sina fem senaste hemmamatcher och med ett AFC som kontrar kan det bli något kort för spelförstörande. Därför spelar vi över 1,5 kort för hemmalaget till oddset 1,98 hos Unibet.

* Trots att Malmö saknar viktiga pjäser tror vi att “di blåe” håller tätt bakåt. Därför spelas Nej på att båda lagen gör mål till oddset 1,57 hos LeoVegas.

* Det lär bli en hel del mål då det är klasskillnad mellan lagen. MFF lär hitta nätet minst tre gånger och vi spelar över 2,5 mål till oddset 1,49 hos Nordicbet.

Analys av bettingtipsen infö Malmö FF – AFC Eskilstuna

MFF leder allsvenskan på 21 poäng och siktar så klart på ytterligare tre pinnar när nästjumbon och nykomlingen AFC Eskilstuna kommer på besök. Efter förlusten i andra matchen mot Sundsvall har MFF spelat åtta matcher, vunnit sex och spelat två oavgjorda. Laget har alltså åtta matcher utan förlust, har inte släppt in mål på två matcher och har vunnit samtliga hemmamatcher sedan den oavgjorda premiären mot BK Häcken.

För AFC är det omvänt. Laget inledde med seger i premiären mot IFK Göteborg men sedan dess har laget spelat nio matcher utan att vinna och bara tagit ytterligare tre poäng. Nykomlingen får det oerhört tufft att stanna kvar i serien och ska inte kunna hota ett MFF på bortaplan.

Visst MFF saknar Rasmus Bengtsson, den givne försvarsgeneralen, men en backlinje bestående av Oscar Lewicki, Eric Larsson och Behrang Safari ska kunna greja biffen mot ett så svagt motstånd som AFC. Därför tror vi att Malmö håller nollan och bra odds finns hos LeoVegas på det spelet.

Att MFF kommer göra mål framåt är något vi tror på. Mot Kalmar gjorde MFF sin bästa insats för säsongen men fick endast in ett mål. Dock tror vi att det lossnar nu mot AFC, framförallt med tanke på de offensiva kvalitéerna som finns i truppen. Markus Rosenberg, Molins, Antonsson, Berget, Christiansen, ja MFF har en hel drös med spelare som kan avgöra och det blir intressant att se hur Röster formerar laget. Hur som helst tror vi matchen kommer innehålla över 2,5 mål och spelar det hos Nordicbet.

MFF har visserligen inte fått så många hörnor på hemmaplan men mot ett lågt sittande AFC kommer de att bli fasta situationer. Vi tror att det blir så att antalet hörnor i matchen kommer överstiga 8,5 totalt för båda lagen. Bra odds finns hos Betsson på hörnspel generellt.

Med tanke på att MFF fått över 1,5 kort i sina sex senaste hemmamatcher samtidigt som farliga kontringar från AFC kan tvinga fram ett och annat kort, talar mycket för att MFF kommer dra på sig någon varning i matchen. Vi tror att Malmö får över 1,5 kort och spelar det hos Unibet.