Gratis betting på Malmö FF – Bnei Yehuda

22/08/19

Spela gratis på Europa League-kvalmötet mellan Malmö FF och Bnei Yehuda hos Betfair Spelbörsen och garantera dig själv att få tillbaka 450 kr om du förlorar spelet.

Dags för Malmö FF att gå de två sista ronderna i Europa League kvalet där motståndaren är israeliska Bnei Yehuda. Seger i dubbelmötena betyder Europa League gruppspel. Malmö är såklart laddade på att lyckas utanför Allsvenskan och tar de sig hela vägen till Europa League gruppspelet finns det stora möjligheter att gå långt. Något de bevisade i förra säsongens dubbelmöte mot Chelsea som de förvisso förlorade, men de gav Londonlaget en match.

Bettingtips inför Malmö FF – Bnei Yehuda

Om man ser till Malmö’s prestationer i Europa League kvalet fram till den här matchen har det rullat på bra utan några större komplikationer. Det är främst på hemmaplan som Malmö har utmärkt sig med en grym statistik sett till insläppta mål, endast två st på tre matcher hemma på Stadion tyder på ett sammansvetsat försvar där många av spelarna redan har stor erfarenhet från ligor ute i Europa och även större cup matcher som Behrang Safari. Malmö har även ett starkt mittfält med främst Anders Christian som främsta hot målmässigt för Bnei Yehuda. Även anfallsmässigt finns det massor av Kvalité i spelare som Marcus Antonsson och Markus Rosenberg.

Israelerna och deras kvalspel hittills i Europa League har inte imponerat något vidare. De lyckades knappt att ta sig vidare från sin första omgång där de ställdes mot Neftci Baku som kommer från Azerbajdzjan. I det första mötet som de spelade borta blev det oavgjort med slutsiffrorna 2-2. Hemmamötet där de lyckades vinna med 2-1 ledde till kvalmatchen mot Malmö FF. Det ska dock läggas till att säsongen i Israel inte har kommit igång ännu därav att laget underpresterat såhär långt inpå säsongen, men allt pekar på att detta endast kommer att vara en stor fördel för Malmö.

Testa gratis betting hos Betfair

Du kan testa speltipsen nedan på Betfairs Spelbörs gratis för 450 kr genom att klicka på länken här eller på bilden ovan.

Malmös senaste allsvenska prestationer

Ett varningens finger kan höjas angående Malmö om man ska gå efter deras senaste allsvenska prestationer. I deras fem senaste matcher har de endast en seger som kom mot Falkenberg i den senaste matchen. Den matchen var ett styrkebesked eftersom att de vann med hela 5-0, men innan segern spelade de fyra oavgjorda matcher på raken. Det känns som att Malmö är på rätt spår med den segern och verkligen tajmade in formen i rätt läge. Det ska även nämnas att Malmö efter alla sina oavgjoda matcher förlorade förstaplatsen till Djurgården som nu leder Allsvenskan, men det är inte ointagligt eftersom att lagen har spelat lika många matcher och Djurgården har idag ett försprång på tre poäng.

Ett Malmö FF på hemmaplan som förra säsongen tog sig vidare från gruppspelet till slutspelet i Europa League där de i första rundan mötte Chelsea som senare gick och vann hela turneringen ska inte under några omständigheter ha några problem med ett lag som Bnei Yehuda. Det kommer säkerligen inte bli någon promenadseger, men det ska bara bli vinst här. Motståndet är alldeles för svagt och Malmö är alldeles för motiverade inför ännu ett Europa League äventyr.

 Vi tippar att Malmö vinner med 2-0 om du väljer att spela på korrekt resultat så får du oddset 6.84 hos Betfair Spelbörsen. Det betyder med 450 kr i insats att du kommer upp i 3078 kr.