Bettingtips inför Malmö FF – NK Domzale |

01/08/19

Denna kampanj är inte längre tillgänglig och eventuella erbjudanden i texten går inte längre att ta del av eftersom att de inte är giltiga längre. Besök recensionen för aktuellt välkomsterbjudande.

Ett relativt formsvagt MFF har kniven mot strupen inför returmötet mot slovenska NK Domzale. I bortamötet stämde spelet inte alls men ”Di Blåe” fick trots detta ett bra resultat när de kvitterade Domzales ledning två gånger om genom mål av Rasmus Bengtsson och Marcus Antonsson. Den sistnämnda lär dock inleda på bänken efter en svag insats mot Östersund senast där han brände fyra klara målchanser. MFF är favoriter men måste steppa upp sitt spel om det ska bli avancemang till tredje kvalomgången och därmed ett steg närmre Europa League.

Bettingtips MFF – NK Domzale

Analys av bettingtips inför MFF – NK Domzale

Malmö FF må inte vara i strålande form men förlorar det gör dem inte. Sviten är nu uppe i 19 matcher sedan senaste förlusten – en svit som kan bli 20 matcher om det inte blir förlust mot Domzale. MFF har satsat på en bred spelartrupp som ska hålla för både Allsvenskan och Europaspel och uttåg redan i andra kvalomgången vore en rejäl missräkning för MFF – som hade stora problem i första mötet. Då lyckades laget visserligen kvittera två gånger om men spelet stämde inte alls.

Nu är det dock svalare temperaturer och en hemmaborg som brukar vakna till liv när det vankas Europaspel. Med tanke på detta tror vi Malmö lyckas besegra sin slovenska motståndare. Det kan bli en jobbig match men MFF ska vara starkare och bör kunna fixa ett avancemang vilket skulle innebära ett möte med bosniska Mostar eller holländska Utrecht. Vi bettar därför att Malmö FF vinner matchen och hittar sköna odds på det spelet hos Unibet.

Malmö brukar inte släppa in mycket mål men försvarspelet har inte stämt de senaste matcherna. Domzales försvar är ännu virrigare och det är i offensiven slovenerna har sina styrkor. Det talar för att det skulle kunna bli en hel del mål i matchen även om det är svårt att göra mål på bortaplan mot MFF i vanliga fall. Därför spelar vi över 2,5 mål i matchen och väljer LeoVegas till det spelet.

Rosenberg är den som tagit Malmö till tre gruppspel i Europa sedan återkomsten 2014. Skulle han klara ett fjärde gruppspel vore det sensationellt. Hur som helst har formen inte riktigt stämt den senaste tiden. Men nu känns det som att Rosenberg kan tända till när det är Europamatch på hemmaplan. Därför spelar vi Markus Rosenberg som målskytt och där har Betsson bra odds som vanligt när det kommer till spel på målskyttar.