Bettingtips med högsta odds inför AIK – Maribor | CL-kval 31/7-19

30/07/19

Vinna eller försvinna för Gnaget!

Den regerande svenska mästaren AIK måste återigen vinna på hemmaplan i kvalet till Champions League för att sig vidare. Detta då ”Gnaget” föll i första mötet borta mot Maribor med 2-1 efter två billiga mål. Nu ska det inte vara en omöjlighet att slå ut Maribor med tanke på hur starka AIK sett ut på hemmaplan efter uppehållet och att 1-2 på bortaplan inte är ett dåligt resultat. 1-0 räcker för att ta sig vidare till den tredje kvalomgången och Richard Norling kan glädjas åt att formen varit väldigt bra sedan uppehållet.

Bettingtips inför AIK – Maribor

Analys av bettingtips inför AIK – Maribor

Den regerande mästaren AIK mår väldigt bra just nu. Annat var det för en dryg månad sedan när laget förlorat första matchen efter uppehållet hemma mot IFK Norrköping med 2-0 och hade sex poäng upp till toppen. Sedan dess har AIK inte förlorat i Allsvenskan och plockat ikapp avståndet till Malmö FF som numera endast leder på målskillnad. Elfsborg, Sirius och Helsingborg har avfärdats samtidigt som man inte släppt in något mål på dessa matcher.

Nu är det dock inte Allsvenskan som är fokus utan returmatchen mot Maribor i Champions League-kvalet. I första matchen förlorade AIK med 2-1 men spelmässigt speglade resultatet inte matchbilden. Maribor har inlett svagt i ligan med endast två poäng på tre matcher och den regerande mästaren ligger näst sist i den slovenska tabellen.

AIK däremot är i fullt matchtempo och har visat fin form. Det borde räcka för att plocka tre poäng och vinna matchen. Richar Norling vet att pengarna finns i Champions League och att slarva bort en sådan möjlighet skulle vara tungt för AIK. Hos Nordicbet hittas bra odds på AIK-seger.

Med tanke på resultatet borta blir nyckeln att hålla tätt. Detta är AIK bra på när de spelar på Friends Arena. På de fyra senaste hemmamatcherna har de bara släppt in ett mål och det fick endast akademisk betydelse när det var Ararat som var motståndaren. Därför tror vi att Maribor går mållösa av planen och Maribor under 0,5 spelas till grymma odds hos Unibet.

Detta borde också tala för att det inte blir allt för målrikt. AIK vet att ett mål räcker så de lär inte riskera något särskilt så länge det står 0-0. Därför spelar vi också under 2,5 mål hos Betsson.

För att fira Europaäventyret har Betfair tagit fram en härlig kampanj på matchen. Erbjudandet gäller på spelbolagets berömda spelbörs, där du istället för att spela mot spelbolaget spelar mot andra spelare. Resultatet blir högre odds och mer intressanta marknader.