Dagens Speltips – Napoli vs Milan

08/07/20

Dagens speltips består av stormatchen Napoli – Milan i Italienska Serie A. Zlatan är tillbaka i storform kan han bidra till 3 nya poäng eller kommer Napoli gå om? Bethard är spelbolaget vi använt när vi lagt våra speltips med höga odds på Napoli – Milan

Vilken match av Milan

Serie A fortsätter och snacka om att AC Milan är på gång. Efter att ha vänt underläge 0-2 till seger 4-2 mot Juventus har Milanoklubben helt plötsligt en femte plats vilket innebär spel i Europa nästa år. Tyvärr för de rödsvarta är avståndet upp till plats fyra och Champions League hela 14 poäng vilket givetvis är för tufft. Motståndaren Napoli slåss också om Europaplatser då man är en poäng bakom Milan med en match mindre spelad. Därför har man allt i egna händer men det är ett formstarkt Milan som väntar på Stadio San Paolo. 

Speltips med högst odds

* Vi tror att det blir en mycket jämn match men där Napoli kan ta hem. För att säkra upp lägger vi 1X och får oddsen 1,48 hos Bethard.

* Däremot känns det inte som en målrik tillställning utan vi väljer att spela under 2,5 mål och får oddset 1,95 hos Bethard.

* Vi tror inte att Milan gör mål och spelar därför ”Nej” på att båda lagen gör mål. Oddset 2,10 erbjuds hos Bethard.

Tankar och oddsanalys inför Napoli – Milan

Vi får gå tillbaka till 2018 för att hitta senaste gången Napoli lyckades vinna mot Milan. De tre senaste interna mötena har slutat med två oavgjorda och en seger för Milan. Den här gången tror vi dock att Napoli är lite för starka vilket märks i vårt speltips.

Istället för att lägga en rak 1:a väljer vi att säkra upp med 1X. Det innebär att om Napoli vinner eller matchen slutar oavgjort går vårt bet in. Det känns eller inte som en särskilt målglad tillställning. Fyra av de fem senaste interna mötena har slutat i färre än 2,5 mål. 

Till sist tror vi Milan får svårt att få in bollen och spelar ”Nej” på att båda lagen gör mål.