Speltips & oddsjämförelse – Hammarby – Häcken

02/07/20

På söndag spelas den 5:e omgången av Allsvenskan mellan Hammarby – Häcken. En svårtippad match. Men att vi kommer se en relativt målfattig match som lika gärna kan sluta oavgjort som en vinst för antingen Hammarby eller Häcken tittar vi i detta speltips närmare på målmarknaden, där du får fina odds med statistik som talar till våran fördel.  Oddsen Hammarby mot Häcken är hämtade från Unibet där vi även la våra speltips,

Dagens speltips – så här lägger vi oddsen Hammabry – Häcken

Odds: 1.47 – Hammarby vinner eller oavgjort

Odds: 1.94 – Under 2.5 mål

Odds: 1.63 – Båda lagen gör mål

Jag rekomenderar att spela genom Unibet, som ger dig ett freebet på 100kr vid en insättning på minst 100kr.

Speltips inför Hammarby – Häcken

Har har vi samlat ihop några punkter varför vi har valt att lägga våra speltips på Hammarby – Häcken. Passa på att lägga ditt spel hos Unibet du med!

  • BK Häcken har gjort minst 1 mål under alla matcher denna säsong
  • Hammarby har gjort minst 1.5 mål i 3 av 4 matcher denna säsong
  • Hammarby har i snitt släppt in 1.5 mål denna säsong
  • Mjällby har gjort i snitt 1.25 mål denna säsong
  • Hammarby har en målskillnad på 5:6, BK Häcken har 5:4
  • Hammarby har inte förlorat på 17 av 20 matcher
  • Häcken har inte förlorat på 13 av 17 matcher

Jobbig start för Hammarby- hur blir det mot Häcken?

Hammarby har haft en otroligt jobbig start på säsongen. Med en 12:e plats i den allsvenska tabellen har man inte lyckats vinna mer än premiärmatchen mot Östersunds FK. Efter 2-2 mot IF Elfsborg i andra omgången bestämde sig Hammarby för att studera AIK’s spel för att anpassa sitt spel efter AIK’s brister. Resultatet blev katastrofala 2-2 och Hammarby erkände senare i intervjuer att man stirrat sig blind på hur AIK spelar, istället för att spela sitt eget spel.

hammarby-häcken-allsvenskan

Ingen vidare solskenshistoria

I matchen mot bottenlaget Mjällby FF som bara lyckats göra två mål under säsongen trodde nog de flesta att Hammarby skulle lyckas vända sin dåliga trend och plocka poäng, men så blev ju inte fallet. Hammarby lyckades göra 1 mål i start minuterna, men efter bara 20 minuter drog Richard Maygar på sig ett rött kort och en straff vilket ledde till att Mjällby kunde dominera resten av matchen med spel mot ett mål. Pressen blev för stor och Mjällby kunde göra de två avgörande målen i slutminuterna. Även om matchen spelades med en man kort under 90 minuter finns det inte mycket positivt att säga om Hammarbys spel. Passningarna satt inte samtidigt som spelarna begick många individuella misstag.