Bettingtips och odds UFC 239 Jon Jones – Thiago Santos

05/07/19

Då var det dags för UFC 239 och namnet på allas läppar är som vanligt Jon Jones. Den tvåfaldiga mästaren i lätt tungvikt vars karriär kantats av doping, skandaler och en lång rad vinster. Den enda registrerade förlusten i Jones karriär var mot Matt Hamill 2009 då Jones använde sig av felaktig armbågsteknik och blev diskad. 2017 vann Jones på KO(Knock Out) i tredje ronden mot Daniel Cormier, ett resultat som ändrades till NC(No Contest) efter att Jones i en kontroll efter matchen fälldes för doping. Resterande 24 matcher har Jones vunnit och det är inte mycket som lutar åt att Santos kommer att sätta stopp för hans framfart. UFC 239 bjuder oss även på Nunes mot Holmes och Masvidal mot Askren, två jämna fajter som är värda att kolla upp oddsen på.

Bettingtips UFC 239

Bettinganalys UFC 239

Efter att ha sett Andy Ruiz knocka Anthony Joshua vet man att vad som helst kan hända i ringen eller oktagonen. Muai Thai specialisten Thiago Santos är en av de mest sevärda i lätt tungvikt och Jones bör göra allt i sin väg för att få ner den slagkraftiga brasilianaren på mattan. Jones är en av de bästa fighters genom alla tider och vill säkert göra processen kort i Vegas och fortsätta spä på vinster och fortsätta vara en av historiens bästa. Vi spelar på att avgörandet kommer på submission efter att Jones fått ner Santos och dominerat med sin längd och brottning. Spelas på Betsson till 2,75.

Santos är ingen duvunge och har 21-6 i matcher, varav de senaste ofta varit på KO. Han har bland annat lyckats knocka Jan Blachowicz och Jimi Manuwa, men samtidigt har han åkt på submission mot Eric Spicely och Cezar Ferreira. En kämpa som Santos kan få det svårt mot Jones längd och brottningsegenskaper. De flesta föluster han åkt på har kommit i den första ronden och det lutar åt detsamma i UFC 239. Vi spelar det till 4,33 på bet365.

Nunes  – Homes – UFC 239

Den brasilianska superstjärnan Amanda Nunes tar emot den förre mästaren Holly Holm. Nunes som är mästare i Bantamvikt och Fjädervikt är favorit och förväntas bygga vidare på sin rad av vinster. Dock har Holm slagit de bästa i världen tidigare och är alltid bara en spark ifrån en vinst. Frågan är vilket humör Holm kommer att vara på. Nunes kommer förmodligen att mala på som hon brukar och matchen tar slut i tredje ronden. Nunes i tredje spelas till 7,50 på bet365.

En av kvällens jämnaste fajter kan bli den mellan Masvidal och Askren. Askren har verkligen levt upp till sin hajpade debut i UFC, bland annat genom sin vinst mot Robbie Lawler på UFC 235. 34-åringen klättrar på Welterviktsrankingen och har 19-0 i matcher hittills. Han är svag favorit mot Masvidal men vi tror att han fortsätter att flyga fram och spelar Askren till 1,47 på Unibet.

Sammanfattningsvis har vi tre fighters som vill dryga ut sin fantastiska statistik och vi ser få överraskningar i de största matcherna. Men det kommer bli en grym gala att se på!