1000 kronor i oddsbonus väntar på dig

09/07/19

 

Älskar du odds, betting och sport? Isåfall har du nu chansen att få ut ännu mer av ditt spelande tack vare Betssons välkomstbonus för sport. Du kan få 1000 kronor i oddsbonus när du skapar ett nytt konto hos spelbolaget. Betta på fotboll, tennis, ishockey eller någon av alla andra sporter som ligger tillgängliga för dig. Betsson är ett av världens mest respekterade bettingsidor och det svenska företaget har ett oddsutbud som är något utöver det vanliga. Bli medlem idag och njut av välkomsterbjudandet hos en trygg aktör med svensk licens.

betsson swish

Till Betsson!

Få 1000 kronor i oddsbonus hos Betsson

Nya kunder till Betsson har nu chansen att få en raketstart i sitt spelande hos spelsidan på nätet. Gör en insättning på minst 100 kronor och aktivera välkomsterbjudandet där din första insättning matchas upp till 1000 kronor. Med 100% insättningsbonus får du ut ännu mer av ditt spelande och med undantag för spel på hästar, virtuella sporter och systemspel kan du använda din oddsbonus på vad du än önskar. Omsättningskraven ligger på 8x bonussumman där lägsta kvalificerade oddset är 1,60.

Du kan betta både live eller innan match med dina bonuspengar där en insättning på 1000 kronor alltså ger dig 2000 kronor att spela för. Erbjudandet gäller dig som ny kund men också du som tagit emot bonusen innan den 1 januari 2019 kan ta emot den en gång till. Bli medlem idag hos Betsson och njut av detta utomordentliga välkomsterbjudande på odds. Du registrerar dig via E-legitimation och är således igång på nolltid och slipper därmed också vänta på uttagen.

För att hämta Betsson välkomstbonus gör på följande sätt.

  • Tryck på länken på länken här!
  • Öppna ett konto hos betsson och tryck på ”hämta bonus”.
  • Gör din första insättning på minst 100 SEK genom att klicka på ”insättning” och välj sedan ”sportbonus”.
  • Omsättningskrav 8 gånger på sport inom 60 dagar
  • Vinsten från detta måste omsättas en gång till oddset 1.60 eller högre.

För ytterligare information om hur omsättningskraven fungerar bör du alltid lusläsa Regler & Villkor (Terms & Conditions) på Betssons hemsida.  Tänk även på följande regler: +18 år, bosatt  i Sverige, Betsson allmänna regler och vilkor gäller och att man spelar ansvarsfullt! Stödlinjen.se

Ett oddsutbud utöver det vanliga

Fotbollen är världens största sport, så även i vårt avlånga land. Därför är det också fotboll som täcker största delen av Betssons utbud. Det går att betta på allt från Premier League och Allsvenskan till Champions League och Bundesliga. Ishockey och tennis är annars de sporter som flest föredrar och även här satsar Betsson stort. Totalt finns det mer än 30 olika sporter att välja mellan vilket gör att antalet matcher och marknader är flera tusen dagligen. Hitta dina favoriter i det enorma utbudet.

Oberoende av om du vill placera ditt bet innan matchstart eller uppleva spänningen som live betting innebär finns det alternativ hos Betsson. Har du inte testat live betting är detta att rekommendera eftersom du får mer spänning när matchen pågår. Betsson har också en hel drös med rättigheter för live streamad sport vilket gör att du kan följa hundratals timmar varje vecka hos spelbolaget helt gratis. Allt som brukar behövas är ett positivt spelsaldo eller att ditt senaste bet är max 24 timmar gammalt.

betsson swish

Till Betsson!