Bettingtips med högsta odds inför helgens Premier League-matcher

17/01/20

Det är snart dags för den 23 omgången i Premier League och det är flera bra matcher som äger rum i helgen, bland annat Liverpool – Manchester United. Det är fortfarande poängmässigt väldigt jämt på flera ställen i tabellen så de närmsta omgångarna kommer vara oerhört viktiga för lagen om de vill dra ifrån eller komma ikapp sina motståndare.

Speltips för helgens Premier League-matcher

  • Norwich mot Bournemouth – båda lagen gör mål för 1.62 gånger pengarna hos Bethard. [PLACERA SPEL]
  • Southampton mot Wolverhampton – Southampton gör första målet för 1.88 gånger pengarna hos Betsson. [PLACERA SPEL]
  • Liverpool mot Manchester United – Liverpool leder efter första halvlek och vinner sedan matchen för 2.05 gånger pengarna hos Bet365. [PLACERA SPEL]

1X2-odds för helgens Premier League-matcher

Det är hela åtta matcher som spelas nu på lördag medan de övriga två spelas på söndag. Längre ned i artikeln har vi gjort tre stycken analyser där vi ger våra tips på vad vi tror kommer ske i de matcherna. Eftersom klassikermötet Liverpool – Manchester United spelas nu på söndag är det såklart en av matcherna vi har gjort en analys på. Vi har även tagit med helgens alla Premier League-odds från Bet365.

1X2-odds i Premier League lördag den 18 januari

Lag 1 X 2
Watford – Tottenham 3.20 3.60 2.15
Arsenal – Sheffield United 1.83 3.60 4.33
Brighton – Aston Villa 1.66 4.00 5.00
Manchester City – Crystal Palace 1.10 11.00 19.00
Norwich – Bournemouth 2.15 3.60 3.25
Southampton – Wolverhampton 2.40 3.40 3.00
West Ham – Everton 2.90 3.50 2.37
Newcastle – Chelsea 6.00 4.50 1.50

1X2-odds i Premier League söndag den 19 januari

Lag 1 X 2
Burnley – Leicester 4.33 3.75 1.83
Liverpool – Manchester United 1.36 5.25 8.00

Ett livsviktigt bottenmöte väntar på Carrow Road

Bli inte lurade bara för att det är jumbon och nästjumbon som ska göra upp om tre viktiga poäng i nedflyttningsstriden. Det här kan bli en riktigt bra match! Att Norwich spelar en offensiv och framåtlutad fotboll har varit både till deras fördel och nackdel. De positiva aspekterna är att offensiva spelare som Teemu Pukki, Todd Cantwell och Emiliano Buendia verkligen har vuxit fram den här säsongen. Den stora nackdelen är förstås att Norwich ligger sist i tabellen och har släppt in mest mål i ligan. Det råder inga tvivel om att Norwich är ett av de roligaste lagen att kolla på i England men det är ju förmodligen också en av anledningarna till att det har gått så dåligt rent poängmässigt. Går man ofta upp med många inom laget lämnar man enorma ytor bakom sig, vilket många lag har utnyttjat.

Den lite ”för” offensiva fotbollen kan vara en orsak till Bournemouths sämsta säsong på länge också. Bournemouth är, likt Norwich, inget cyniskt lag som backar hem med hela laget och satsar på kontringar, även de kan bjuda upp till dans! Deras problem har varit att de känns helt oförmögna att göra mål på sistone. Endast två mål på deras åtta senaste ligamatcher. Lyckas de till slut få in en boll mot ett rätt så slarvigt Norwich-försvar? Det tror vi. Att båda lagen gör mål uppgår till oddset 1.62 hos Bethard.

Southampton går för tredje raka segern

Det ser onekligen ut som att Southampton har hittat formen igen! Från att ha legat på en nedflyttningsplats befinner sig The Saints nu endast tre poäng bakom sina motståndare Wolverhampton på sjundeplatsen, en placering som kan rendera i en Europa League-plats. Southampton tog även en riktig skalp i deras senaste match mot Leicester där de vände 0 – 1 till 2 – 1 på bortaplan. Det trodde man inte i oktober när Leicester förnedrade Southampton med hela 9 – 0.

Saker ser verkligen ut att gå bättre för Southampton. De har tagit 13 poäng av 15 möjliga och anfallaren Danny Ings är i glödhet form med fem mål på de senaste fem matcherna. Men trots Southamptons imponerande vinster mot Chelsea, Tottenham och Leicester blir det en tuff match mot Wolverhampton. Det är dock ett rätt så tacksamt läge för Saints att möta Wolves då de bara har tagit en poäng på deras senaste tre ligamatcher. Wolves brukar också vara det första laget som släpper in ett mål och vi tror inte att det kommer ändras inför denna match. Oddset på att Southampton gör det första målet uppgår till 1.88 gånger pengarna hos Betsson.

Ska United stå för Liverpools första förlust på säsongen?

Liverpool mot Manchester United. Tveklöst en av de största matcherna i fotbollsvärlden. Däremot befinner sig lagen i lite olika verkligheter för tillfället. Liverpool leder serien stort och har vunnit varenda match den här säsongen. Bortsett från när de mötte Manchester United på Old Trafford senast där det blev 1 – 1. Då gjorde United en väldigt bra defensiv insats och de lyckades hitta de ytor som Liverpool lämnade efter sig. Man får heller inte glömma bort att den här matchen är ett prestigemöte av rang. Spelarna lär vara rejält fokuserade och påkopplade inför ett sådant här stormöte och då kan ”underdogsen” skrälla.

Det är nog ingen som protesterar om man säger att det är just Man United som är underdogs inför detta möte. United har även gjort det bra när de har mött andra lag inom ”the big six”. Men kommer verkligen United kunna stå emot ett Liverpool som har slagit på högsta växeln? Stormatch eller ej, Liverpool är utan tvekan favoriter inför denna match. Att Liverpool leder efter första halvlek och sedan vinner matchen uppgår till oddset 2.05 gånger pengarna hos Bet365.