Vinn 15x insatsen omsättningsfritt när du spelar på McGregor!

16/01/20

Då var en av genom tidernas största och mest kontroversiella fighters i UFCs historia tillbaka igen i rampljuset. Vi pratar såklart om Conor McGregor som oavsett vad man tycker om honom som person har lämnat ett stort avtryck efter sig. Senast han äntrade oktagonen i UFC sammanhang var i oktober 2018, då han mötte Khabib Nurmagomedov. Den gången slutade det med förlust och Mcgregor har haft en lång tid på sig att slicka sina sår efter den senaste matchen. I UFC 246 ställs han mot amerikanen Donald ”Cowboy” Cerrone och platsen för matchen och galan är i Las Vegas.

Unibet boostade odds Mcgregor - Cerrone

Gör såhär för att ta del av erbjudandet

  1. Skapa ett konto

    Klicka på bilden ovan eller denna länk för att ta dig till erbjudandet.

  2. Gör din första insättning

    Lägg ditt spel på att McGregor vinner matchen med 50 SEK som mest i insats då din maxvinst kan bli 750 kr.

  3. Lägg ditt spel på McGregor

    Ditt lagda bet kommer att få en oddsboost på 15.00. Vid vinst betalas pengarna ut utan omsättningskrav.

18+, Spela ansvarsfullt, Regler och villkor gäller, www.stodlinjen.se

”Cowboy” Cerrone har flest vinster i UFC genom tiderna

Visst är det så, McGregor kommer att ställas mot den fighter som har vunnit flest fighter i UFC någonsin, men han har även förlorat en hel del, nämligen 13 matcher och dessutom har hans båda senaste två fighter slutat med nederlag. För det betyder det inte att McGregor ställs inför någon enkel fight. Det gäller att han är på topp om han ska ro hem en seger här. Cerrone är oerhört rutinerad också med hela 50 matcher under bältet då denna fight blir hans 51:a. Men det är Mcgregor som bär favoritskapet inför matchen där oddsen är i hans favör.

McGregors förvandling sedan senaste förlusten

Conor insåg väl efter den senaste förlusten mot Khabib att han var tvungen att ändra livsstil för att återigen kunna nå toppnivå i det så krävande UFC. Inför förlustmatchen mot Khabib så drack han alkohol varje dag och det var även en del kokainskandaler runt honom inför fighten, och det är såklart inte den rätta vägen att gå om man vill vara i toppform inför sina fighter. Inför den stundande UFC 246 galan har han inte druckit på fyra månader och verkar därmed oerhört motiverad att gå vinnande ur matchen mot Cerrone.

UFC 246 – McGregors sista match?

Nej, det verkar som att vi kommer att få se mer av irländaren i framtiden eftersom att hans kontrakt med Dana White vittnar om att det kommer att bli betydligt fler matcher. Det är såklart positivt eftersom att han genom sin karriär har ökat värdet på UFC varumärket, både för att han är en extremt bra fighter, men även hans skandaler och till fansens stora glädje. Det som skulle vara extremt roligt att se igen är att McGregor och Khabib går en returmatch, kanske redan 2021? Oavsett vad som händer med McGregor i framtiden ser vi framemot hans fight mot Cerrone med största glädje.

Vem vinner matchen?

Vi tippar segern till Conor McGregor. Motståndaren Cerrone är en fighter på dekis som har haft sin storhetstid redan. Vi ska dock inte förringa hans tidigare insatser under karriären då han har flest vinster i UFC genom tiderna, men det kommer inte att räcka till mot ”The Notorious” som verkar mer laddad och motiverad än någonsin. McGregors statistik talar sitt tydliga språk när det kommer till att knocka sina motståndare i matcherna då han har 18 KO eller TKO på sina 21 segrar. Vårat tips är att irländaren även i denna match kommer att knocka sin motståndare.