Odds och speltips inför helgens Premier League

14/02/20

Likt förra veckans PL-omgång kommer även denna omgång se lite annorlunda ut. Det är nämligen så att de tolv lag som hade sitt vinteruppehåll förra veckan spelar den här helgen, de resterande åtta lagen har sitt vinteruppehåll nu istället.

Betta på Premier League

Tryck på knappen!

Således är det alltså ”bara” sex matcher som spelas inom de närmsta dagarna. En på fredag, två på lördag och en på söndag. Förhoppningsvis har spelarna återhämtat sig från sin ledighet och kan bjuda upp till en riktigt fin fotbollshelg!   

1X2-odds för helgens Premier League-matcher

Det är alltså den 26 omgången som ska avslutas inom de kommande dagarna och precis som vanligt kan du lägga dina odds på vilken match du vill. Val av spelsajt är förstås också helt upp till dig, i den här artikeln har vi dock tagit med Betfairs odds för alla sex Premier League-matcher. Längre ner i artikeln hittar du även våra analyser vi har gjort på tre stycken av helgens möten. Vi har tittat på form, statistik, tabelläge, tidigare möten osv hos de diverse lagen och haft det som grund i hur vi tippar helgens drabbningar.

1X2-odds i Premier League fredag den 14 februari

Lag 1 X 2
Wolverhampton – Leicester 2.50 3.30 2.80

1X2-odds i Premier League lördag den 15 februari

Lag 1 X 2
Southampton – Burnley 1.75 3.70 4.75
Norwich – Liverpool 10.00 5.50 1.24

Premier League betting!

Klicka på knappen!

1X2-odds i Premier League söndag den 16 februari

Lag 1 X 2
Aston Villa – Tottenham 4.00 3.80 1.85
Arsenal – Newcastle 1.44 4.75 7.50

1X2-odds i Premier League måndag den 17 februari

Lag 1 X 2
Chelsea – Manchester United 1.75 3.50 4.25
Premier League oddsboost Chelsea - Manchester United.
Superbra odds för nya spelare hos 888Sport!

Speltips för helgens Premier League-matcher

En jämn match väntar på Molineux Stadium

Wolverhampton och Leicester är två av de mest attraktivt spelande lagen i hela Premier League. Den stora skillnaden är att Leicester har tagit betydligt mer poäng än Wolves. Tredjeplacerade Leicester är just nu 14 poäng före tabellnian Wolverhampton, det är dock inget argument för att Leicester är klara favoriter inför detta möte. Wolves har bland annat vunnit båda sina möten mot Manchester City samt tagit poäng mot flera andra storlag den här säsongen. De ska även spela 16delsfinal i Europa League nästa vecka. Så trots att det skiljer sig sex placeringar och 14 poäng mellan lagen är det här långt ifrån en ojämn match.

Vardy behöver göra mål igen!

Dessa två lag har absolut bra försvarare men det de verkligen gjort sig kända för är den frejdiga offensiven. Det är mycket rörelse med boll, det går snabbt på kanterna och så har båda lagen varsin central anfallare som håller hög PL-klass. Leicester sitter på den nuvarande skytteligaledaren Jamie Vardy medan Wolves har Raul Jimenez som har gjort elva mål i ligan den här säsongen. Det här blir förmodligen en jämn tillställning men som förhoppningsvis kommer bjuda på en hel del mål! Att båda lagen gör mål uppgår till oddset 1.80 hos Bet365.

Ska Burnley hålla tredje raka nollan?

En 13 plats ser inte så jätteimponerande ut på pappret men det är betydligt bättre om man jämför med Southamptons position i höstas. Förlust efter förlust radades upp och det var en nedflyttningsform som hette duga. Nu är de sju poäng ovanför nedflyttningsstrecket och har klättrat flera placeringar i tabellen! Om Southampton ska fortsätta klättra till den övre halvan av tabellen blir matchen mot Burnley väldigt viktig, frågan är om Southampton kan luckra upp Burnleys försvar som har sett väldigt bra ut på sistone?

Spela här!

Gå vidare till helgens Premier League betting genom att klicka på knappen!

Burnley har hållit nollan i två raka matcher där Manchester United och Arsenal stod för motståndet. Det var även i överlag två väldigt solida insatser där båda hade kunnat sluta i vinst, däremot fick Burnley nöja sig med kryss mot Arsenal. Försvaret har i flera år varit Burnleys stora signum, däremot har det inte riktigt fungerat den här säsongen. Kanske kan insatserna mot United och Arsenal vara det som boostar upp självförtroendet i Burnley inför de kommande matcherna. Även Burnley har chans att nå den övre halvan av tabellen vid vinst, inte helt omöjligt då Southampton är det lag som har tagit minst poäng på hemmaplan i hela serien.

Danny Ings i målform

Man får däremot inte glömma bort Southamptons heta anfallare Danny Ings som kan skapa stora problem i Burnley-försvaret. Men spelar The Clarets som de har gjort i sina två senaste drabbningar kommer Ings inte få särskilt mycket ytor att jobba med. Att Southampton gör under 1.5 mål i matchen uppgår det oddset till 1.83 gånger pengarna hos Betfair.

Stormöte väntar på Stamford Bridge

Oddsboost Premier League - Chelsea - Manchester United
Fin Oddsboost på matchen för nya spelare!

Det här har potential att bli en riktigt bra match! Chelsea ligger just nu på en fjärdeplats och Manchester United är just nu på en åttonde plats och sex poäng bakom Londonlaget. Båda lagen siktar förstås på att hamna topp 4 och säkra spel i nästa upplaga av Champions League. Men konkurrensen till de fyra platserna är stentuff och den här matchen kan bli direkt avgörande. Manchester United har stått som segrare båda gångerna de här två lagen har mötts denna säsong, United är också det lag som har förstärkt truppen under januarifönstret. Den offensive mittfältaren Bruno Fernandes har anslutit från Sporting Lissabon och den tidigare Watford-anfallaren Odion Ighalo har skrivit på ett lån som sträcker sig säsongen ut.

Chelsea två förluster mot United

Chelsea är säkerligen revanschsugna efter två raka förluster mot Manchesterlaget men United är det lag som har mest att förlora vid en förlust. Chelsea kommer fortfarande befinna sig på en fjärdeplats vid förlust, Man United får istället en ännu större uppförsbacke att jobba sig över. Det finns en risk att det leder till en hel del framstressade beslut och onödiga misstag under matchens gång. Just försvarsmissar har kännetecknat både Chelseas och Uniteds säsong hittills. Det är inte på krisnivå direkt, men flera gånger har man sett både Chelseas och Manchester Uniteds försvar gjort onödiga misstag eller tappat fokus som har renderat i poängtapp.

Kepa ur form

Bara på Chelseas två senaste matcher har de gjort fyra mål och släppt in lika många. Endast ett av de målen gjorde de i första halvlek, de fyra insläppta målen kom alla i andra halvlek. Båda de matcherna slutade 2 – 2. Har vinterledigheten kanske förvärrat det hela eller behövde spelarna en liten paus för att komma på fötter igen? Det får vi se på måndag! Att det blir över 1.5 mål i andra halvlek uppgår oddset på det till 2.13 gånger pengarna hos Betsson.

Över 1.5 mål i andra halvlek!

Klicka på knappen under för att lägga spelet!