I centrum av Coppa Italia-semin står Zlatan och Ronaldo

12/02/20
10 bet juventus - milan
Lägg ditt spel på matchen här!

Visst är det så. På torsdag är det dags för de båda världstjärnorna att mötas för första gången någonsin. Och det känns på förhand som att det är en match där vi kommer att få se båda lagen ställa upp med bästa möjliga trupp, vilket innebär att Zlatan och Ronaldo kommer att befinna sig på planen samtidigt. För det handlar trots allt om en titel. Inget av lagen vill förlora greppet om den stundande finalen. 20:45 på torsdag drar det igång och det ska bli oerhört intressant att följa matchen för att se de två stora Serie A profilerna mäta sig mot varandra.

Chans för Zlatan på titel!

För Milan är det ett ypperligt läge att på hemmaplan i det första mötet av två ta chansen att dra ifrån med ett mål eller två för att i returen kunna åka till Turin och spela defensivt med förhoppningen att täppa igen bakåt och gå för ett oavgjort resultat. Det är inte världens enklaste uppgift mot ligans målrikaste lag med en Ronaldo i målform. Det är på förhand en av de svåraste uppgifterna Milan kommer att ställas inför återstoden av säsongen, men tack vare att de har ledaren Zlatan i laget är det inget omöjligt uppdrag.

betfair coppa italia - milan - juventus
Lägg ditt riskfria spel!

Kom igång snabbt som ny spelare hos Betfair och spela riskfritt på Coppa Italia!

 1. Börja med att bli medlem hos Betfair!

  Skapa ditt spelkonto hos Betfair. Ta dig dit genom att klicka på denna länk! Eller bilden ovanför.

 2. Första insättningen

  Med beloppet 250 SEK kan du ta del av det riskfria erbjudandet

 3. Spela på Milan eller Juve!

  Lägg ditt spel med insatsen av 250 SEK på det laget du tippar kommer att vinna första semifinalmötet i Coppa Italia.

 4. Vid vinst!

  Grattis! Gå in på ditt Betfairkonto och gör ett uttag på vinsten, omsättningsfritt!

 5. Vid förlust

  Tråkigt att ditt spel inte satt. Du kan dock glädja dig åt att du inte förlorade något på det eftersom att du går in på ditt konto och gör ett uttag på de 250 kr du använde som insats.

Milan får se upp med Ronaldo

Dessutom vill inte Zlatan gå helt lottlös från den här säsongen med Milan, ett Milan som inte kunde drömma om att hamna i en cupfinal innan Zlatan kom. Fördel Milan när klippan i Juventus försvar Chiellini är ute skadad. Det öppnar upp en möjlighet eftersom att Juves försvar har sviktat en aning under säsongen och inte levt upp till den standarden vi är vana vid. Skotten har under säsongen åkt in aningen lättare då de har haft problem att täppa igen mot de bättre motståndarna. Juves anfall däremot har gått riktigt bra och förutom nämnde Ronaldo finns det massor av kvalité, Dybala-Higuain.

Milan svaga mot de bättre lagen

Det Milan har upplevt i de senaste matcherna är för att Zlatan har lyft laget och han är den stora spelaren som gör den stora skillnaden, men mot Juventus är det en helt annan uppgift som väntar. Milan har inte på långa vägar ett spelarmaterial som kan mäta sig med Juves enorma bredd, egentligen på alla positioner. Det visade sig i helgen att lagbygget inte håller när de möter de lagen som befinner sig på den övre halvan av tabellen och det tippar vi även kommer att bli Milans fall här. Juventus vinner första mötet.