Bettingtips & Högsta odds Ryssland vs Tjeckien – VM Hockey 2019

26/05/19

Efter gårdagens semifinaler fick tittarna se en grov skräll när turneringens sensation Finland höll nollan mot den solklara favoriten Ryssland och lyckades med matchens enda mål att skicka den ryska björnen ur turneringen. Exakt alla hade räknat med Ryssland mot Kanada i finalen men de ryska stjärnorna, som alltid har en dålig match per turnering, lyckades inte komma upp i nivå i semifinalen. Nu väntar bronsmatch i vad som brukar anses som den mest avslagna matchen under hela turneringen och Kucherov, Ovechkin och Malkin lär inte jubla allt för högt över att spela om tredjeplatsen.

Tjeckien hade tuffare motstånd i semifinalen och hade inte något som helst att säga till om mot Kanada. Inför matchen kändes utgången osäker på förhand men Tjeckien lyckades inte komma upp i den fina nivå man visat under turneringen vilket gjorde att förlusten blev stor, hela 5-1 mot ett fint spelande Kanada.

Bettingtips & högsta odd Ryssland vs Tjeckien

* Även om de ryska stjärnorna inte älskar bronsmatcher lär de vilja ha revansch från fiaskot mot Finland. Vi tror Tjeckien får lida för detta och spelar Ryssland som vinnare till oddset 1,64 hos Betsson (ord tid)

* Tjeckien och Ryssland har båda hittat nätet många gånger i turneringen. Nu tror vi de gör minst två mål var och spelar det till oddset 1,54 hos Unibet.

* Kucherov ligger tvåa i poängligan och lär vilja komma ikapp William Nylander. Vi tror han gör mål i matchen och spelar Kucherov som målskytt till oddset 2,50 hos Bet365.

* Ovechkin har inte haft någon superturnering men mot Tjeckien tror vi stjärnan blir farlig. Vi spelar honom som målskytt till oddset 2,70 hos Nordicbet.

Analys av bettingtipsen inför Ryssland vs Tjeckien

Detta hade mycket väl kunnat vara finalen, då det är de två lagen som övertygade mest i gruppspelet. Ryssland har spelat en lysande hockey hela turneringen men i semifinalen lyckades den ryska björnen inte få hål på Finland. Detta var märkligt då ryssarna fram tills semifinalen var laget som gjort mest mål i turneringen med sina 39 mål men nu senast fick man inte in en enda puck.

Det ryska laget är på pappret ett av VM:s bästa på 2000-talet och i princip alla experter trodde man skulle ta sig till finalen och vinna den. Så blev det inte utan nu gäller det att se om laget kan ladda om till match om tredjepriset. Det brukar inte vara den mest sexiga matchen, framförallt om det är en klar favorit som surar för missad final.

Hur som helst tror vi Ryssland är så pass starka att de vinner den här matchen. Även om de inte dansar av glädje för en bronspeng kommer man vilja avsluta turneringen på ett snyggt sätt och därför vinna matchen komfortabelt. Vi tror att Ryssland avgör detta under ordinarie tid och ett bra spelbolag för det spelet är Betsson.

Trots att Ryssland är favoriter kommer Tjeckien få sina lägen. Fram tills semifinalen hade Tjeckien bara en förlust, mot Ryssland, och förutom den förlustmatchen och i semifinalen mot Kanada har Tjeckien gjort minst två mål i varje match. Detta tror vi fortsätter och därför spelar vi att båda lagen gör minst två mål var i matchen hos Unibet.

Kucherov har levt upp till alla förväntningar i denna turnering genom att fortsätta poängproduktionen på ett imponerande vis. Mot Tjeckien tror vi han kommer att stänka in minst en puck precis som sin lagkamrat Ovechkin som dock inte haft en lika stark turnering. Bet365 och Nordicbet är spelbolagen vi vänder oss till för att spela på målskytt eftersom de har höga odds på Ishockey-VM. Klockan 14:45 drar den spännande matchen igång i Bratislava.