Betta och streama short hockey hos Betsson

23/04/20

När det inte kan spelas någon annan ishockey är det glädjande att ryssarna kör vidare med short hockey, samma upplägg fast 3 x 10 minuter. Du får short hockey odds från Betsson och experttips här!

BETTA SHORT HOCKEY

Betsson

Vilka matcher spelar vi på hos Betsson?

Under dagen spelas det flera matcher och för dig som vill betta på short hockey kan du göra det hos Betsson som nu också live streamar flertalet matcher i Ryska Liga Pro. Idag får vi bland annat se Broneboytsyi ställas mot Serp i Molot samtidigt som det ska bli intressant att se om Kings Town håller för favoritskapet mot Reaktivatory. Oavsett vilket väntar mycket spänning i Ryssland under dagen. Vi har valt ut de hetaste matcherna och ger dig odds och speltips. Alla odds i denna artikel är hämtade från Betsson.

Broneboytsyi vs Serp i Molot

1. 2,35 X. 4,00 2. 2,35

Som oddsen visar ser ut att bli en mycket jämn match mellan de båda lagen. De två senaste matcherna mellan Broneboysyi och Serp i Molot har krävt förlängning för att utse en vinnare och det ser ut att kunna bli jämnt återigen. Lagen som känner varandra bra brukar spela otroligt jämnt och uddamålsvinster är det absolut vanligaste resultatet de senaste veckorna mellan lagen. Därför tror vi att det återigen blir en mycket jämn tillställning och att det återigen krävs förlängning för att skilja lagen åt.

Speltips: Matchen mellan Broneboytsyi och Serp i Molot slutar oavgjort till oddset 4,00 hos Betsson

Kings Town vs Reaktivatory

1. 2,15 X. 4,10 2. 2,55

Kings Town är favoriter men i senaste mötet vann faktiskt Reaktivatory efter förlängning. Det är dock Kings Town som är favoriter inför mötet även om det kan bli en jämn historia. Reaktivatori har dock vunnit tre av de fyra senaste interna matcherna och vi tror de klarar ytterligare en seger i detta möte.

Speltips: Reaktivatory skrällar till sig en seger och vinner mot Kings Town till oddset 2,55 hos Betsson

Ledyanye Voiny vs Rakety

1. 2,15 X. 4,10 2. 2,55

Ledianye Voiny är i bra form med fyra raka segrar men så är också Rakety som vunnit sina tre senaste matcher. Därför är det otroligt spännande inför kvällens möte men vi tror att favoriten håller för trycket. De har vunnit sina två senaste matcher mot Rakety och känns snäppet vassare och spelar med ett större självförtroende. 

Speltips: Ledyanye Voiny vinner över Rakety till oddset 2,15 hos Betsson

Så streamar du short hockey hos Betsson

  • Registrera ett konto hos Betsson alternativt logga in på ditt konto om du redan är medlem
  • – Gör en insättning om du inte har positivt spelsaldo
  • – Klicka på ”play-knappen” som syns under lagens namn på oddssidan
  • – Njut av spänningen som short hockey ger helt gratis i din dator, mobil eller surfplatta