Short hockey – Comet Division – Ryssland – Måndagens matcher

20/04/20

Den ryska festen fortsätter och under måndagen spelas det flera matcher i Comet Division. Allting talar för en fullspäckad dag fylld med mål och häftig ishockey. Som vanligt tar vi dig igenom dagens matcher inklusive odds och speltips på de hetaste matcherna. Om du undrar vad Short hockey är får du en snabb introduktion om det här.

Krasnye Kryliya vs Ledoviy Desant

Ledoviy Desant har haft det otroligt tufft de senaste dagarna med inte mindre än sju raka förluster. Man har dessutom haft det tufft mot Krasntye Kryliya och förlorat tre raka matcher mot motståndaren. Därför är det något förvånande att oddssättarna håller Ledoviy Desant som favoriter. I tillägg har Krasnye Kryliya tre segrar på de fyra senaste matcherna. Om lagens form fortsätter som på senaste tiden tror vi att Krasnye Kryliya klarar av att vinna då de känns hetare för tillfället.

Speltips: Krasnye Kryliya vinner över Ledoviy Desant till oddset 2,20 hos Bet365.

Stalker Moscow vs Ledoviy Desant

Formstarka Stalker Moscow har tio segrar på de tolv senaste matcherna och är favoriter inför dagens möte mot Ledoviy Desant vars resultatrad senaste tiden är nattsvart. Sju raka förluster sätter ingen skräck i Moskvas tuffaste lag och om Stalker Moscow inte går in till matchen med hybris och underskattning ska denna match bara sluta på ett sätt och det är med seger för Stalker Moscow vilket vi också tror inträffar. Stalker Moscow har också tre vinster på de fyra senaste interna mötena.

Speltips: Stalker Moscow vinner över Ledoviy Desant till oddset 1,89 hos Nordicbet.

Ledoviy Desant vs Krasnye Kryliya

Dagens förmodligen mest ovissa match spelas mellan Ledoviy Desant och Krasnye Kryliya. Det är de sistnämnda som är underdogs men samtidigt har tre raka segrar mot sin motståndare. Detta blir andra gången under dagen som lagen möts och givetvis kan resultatet i första matchen spela in. Samtidigt tycker vi att Krasnye Kryliya tillsammans med Moscow Stalker är dagens bästa lag och de borde kunna ordna segern om de spelar på topp. Sist blev det 13 mål i matchen mellan lagen men innan dess har det varit betydligt mer målsnålt, för att vara Short Hockey ska tilläggas. Därför tror vi att det kan bli mindre mål än vad oddssättarna tror vilket vi också spelar.

Speltips: Under 12,5 mål till oddset 1,80 hos Betsson.

Oddset 1.80 på under 12,5 mål!

Klicka här!

Stalker Moscow vs Krasnye Kryliya

Dagens höjdpunkt borde utan tvekan bli matchen mellan Stalker Moscow och Krasnye Kryliya. Båda lagen har visat fin form och har gått jämna matcher när man mött varandra de senaste dagarna. Senast krävdes förlängning och innan dess har det också varit jämnt mellan de båda storlagen. Stalker Moscow känns dock snäppet vassar än sin motståndare och om de spelar på den nivå vi vet de kan ska de inte ha något problem att vinna dagens möte. 

Speltips: Stalker Moscow vinner matchen mot Krasnye Kryliya till oddset 1,90 hos Nordicbet.

Om du känner för att få mer kunskap kring ämnet hur du bettar på ishockey rekommenderar vi starkt att du läser våran guide i ämnet!