Short hockey – måndagens matcher

27/04/20

Det väntar otrolig spänning under måndagen med flera matcher i short hockey. Såväl eftermiddagen som kvällen är fullspäckad av rysk short hockey under såväl eftermiddagen och kvällen. Som vanligt tar vi dig igenom de hetaste matcherna och nu kan du dessutom live streama matcherna från Liga Pro och Comet Division i Ryssland hos Bet365.

SHORT HOCKEY LIVE

Live streama short hockey här

Reaktivatori vs Kings Town

1. 2,40 X. 4,60 2. 2,15 – odds hämtade från Betsson

Två lag som varit upp och ner under senaste dagarna är kvällens två motståndare. Kings Town har haft övertaget generellt men senast studsade Reaktivatori tillbaka och det med besked när man vann med hela 5-1. Nu återstår det att se hur båda lagen går in inför matchen. Kings Town brukar vinna majoriteten av matcherna och om de har en bra dag ska de vinna matchen mot Reaktivatori vilket vi tror att de klarar av.

Speltips: Kings Town vinner till oddset 2,15 hos Betsson

Broneboytsy vs Serp and Molot

1. 2,40| X. 4,20 2. |2,25 – odds hämtade från Nordicbet

Serp and Molot har verkligen hittar rätt på slutet. Även om man fallit två gånger i förlängning är det ingen som lyckats vinna över Serp and Molot under ordinarie tid på lagets åtta senaste matcher. För Broneboytsy är det inte lika ljust i hornisten. Två raka förluster varav en mot just Serp and Molot gör att man är underdogs inför måndagens möte. Vi tror att Serp and Molot klarar av att vinna denna matchen mot Broneboytsy precis som senaste gången lagen möttes.

Speltips: Serp and Molot vinner över Broneboytsy till oddset 2,25 hos Nordicbet

Voiny Suomi vs Gladiator |

1. 2,12 |X. 6,25 |2. 2,14 – odds hämtade från Betsafe

Finska Voiny Suomi hoppas kunna få med sig alla poäng mot Gladitor, ett lag man brukar spela jämnt med. Senaste internmötet blev dock inte jämnt utan slutade med seger för Gladiator med 9-6. Nu tror vi att finländarna är ute efter revansch och lyckas med detta också.

Speltips: Voiny Suomi vinner över Gladiator till oddset 2,12 hos Betsafe

Så streamar du Short Hockey hos Bet365

  • Logga in på ditt konto hos Bet365 alternativt skapa ett nytt om du inte redan är medlem.
  • Se till att ha ett positivt spelsaldo alternativt ett lagt bet inom de senaste 24 timmarna.
  • Välj den match du vill titta på och klicka på tv-rutan
  • Njut av rysk short hockey från Liga Pro helt utan kostnad