Short hockey – Comet Division i Ryssland

28/04/20

Short hockey fortsätter och det finns mycket spänning att se fram emot under tisdagen. Vi har tagit bäst odds från olika bettingsidor så att att du ska ha lite val möjligheter när du betta på short hockey till fina odds. Betsson är ett av spelbolagen vi använt oss av i våra tips.

Experterna 3 matchval

Vi har valt att fokusera på tre matcher som avgörs under kvällen. Som vanligt ger vi dig odds och speltips på de hetaste matcherna från Comet Division i Ryssland. Håller favoriterna för trycket eller blir det någon skräll under kvällen? Oavsett vilket finns det mycket att se fram emot under tisdagskvällen för hockeyfansen.

Goryachiye Golovy vs Beshenye Psy

Short hockey oddsen i tabellen är hämtade från Betsson

Lag1x2
Goryachiye VS Beshenye Psy2,756,201,72

Goryachiye är underdogs av en anledning inför kvällens möte med Beshenye Psy. Goryachiye Golovy har förlorat fem raka matcher och haft det väldigt tufft på slutet. Lagen har mötts fem gånger på lika många dagar med Beshenye Psy som segrare varje gång. Därför är det inte mycket som talar för att Goryachiye Golovy skulle kunna ta en skräll under tisdagens match. Istället tror vi på att Beshenye Psy fortsätter den fina trend man har på sin motståndare och klarar av att vinna matchen under ordinarie tid. 

Speltips: Beshenye Psy vinner över Goryachiye till oddset 1,72 hos Betsson

Volny Suomi vs Gladiator

Short hockey oddsen i tabellen är hämtade från Unibet

LAG1x2
Volny Suomi vs Gladiator2,205,502,20

Det finska laget Volny Suomi är knappa favoriter inför mötet med Gladiator även om det verkar kunna bli hur jämnt som helst. Senaste gången lagen möttes slutade matchen 10-10 under ordinarie tid men Gladiator var starkare i förlängningen och kunde till slut vinna med 11-10. Det brukar bli mycket jämna historier när dessa lag ställs mot varandra och vi förväntar oss inget undantag under tisdagskvällen, snarare tvärtom. Gladiator har ett litet övertag i den interna statistiken men vi tror att det blir så jämnt att det krävs förlängning för att avgöra.

Speltips: Matchen mellan Volny Suomi och Gladiator slutar X (1X2) till oddset 5,50 hos Unibet

Bystrye Rysi vs Lyutye Vepri |

Oddsen på short hockey i tabellen är hämtade från Nordicbet

LAG1x2
Bystrye Rysi vs Lyutye Vepri2,155,902,15

Två lag med fler förluster än vinster den senaste tiden är Bystrye Rysi och Lyutye Vepri. Att det brukar bli målglada historier när lagen ställs mot varandra är ingen hemlighet utan 8-12, 8-6 och 8-4 är några resultat vid de senaste mötena. Den här gången håller vi Bystrye Rysi som något av favoriter och de lär vara sugen på seger efter tre förluster i rad.

Speltips: Bystrye Rysi vinner över Lyutye Vepri till oddset 2,15 hos Nordicbet