Bettingtips Sverige – Moldavien med högsta odds

08/01/20

Sverige befinner sig i Mellanöstern för träningsläger i Doha, Qatar. Landet som mutade till sig VM 2022 håller på att bygga upp huvudstaden Doha för fullt. ”The Pearl” är ett lyxigt köpcentrum som kommer få besökarna att dregla tillsammans med den lyx som omger staden som till stora delar är en byggarbetsplats för tillfället.
Här har Sverige valt att lägga sin Januariturné och det ska spelas två matcher under samlingen. Först ut är Moldavien, en nation som förlorat sju raka landskamper. Eftersom det väntar ett EM-slutspel i sommar har spelarna nu chansen att visa att de förtjänar en plats. Många kommer dock aldrig vara i närheten men det finns en del spelare som kan få en plats i truppen.
Markus Danielsson från Djurgården tillhörde EM-kval-truppen flera gånger under hösten och även Muamer Tankovic har gjort det bra med ”riktiga” landslaget. I övrigt är det Martin Olsson som kan få en plats i EM-truppen även om han just nu är klubblös. En bra turné för vänsterbacken kan få klubbarna intresserade och eventuellt leda till en plats i EM-truppen. 

Gratis spel Sverige – Moldavien

Sverige - Moldavien gratisspel

Speltips Sverige vs Moldavien med högsta odds och spelbolag

  • Sverige fixar decenniets första seger i denna landskamp. Klasskillnaden är för stor även om det är ”C-laget” som representerar den blågula fanan. Vi spelar rak seger på Sverige till oddset 1,30 hos Betfair som erbjuder högst odds. [PLACERA SPEL]  
  • Vi tror på ett jämnt antal mål i denna landskamp. Kanske blir det 3-1, 2-0 eller 4-2 till Sverige. Därför spelar vi jämnt antal mål till oddset 1,90 hos Unibet. [PLACERA SPEL]
  • Sverige ska vara så pass mycket bättre att de klarar av att vinna båda halvlekarna även om Janne lär lufta och testa en hel del spelare. Därför spelar vi HT/FT 1/1 hos Bet365 som erbjuder högst odds genom 1.90 gånger pengarna. [PLACERA SPEL]

Oddsanalys Sverige vs Moldavien – Januariturnén

Sverige och Moldavien har ställts mot varandra sju gånger under 2000-talet. Gemensamt för alla matcher är att Sverige vunnit samtliga. 18 mål har gjorts framåt medan man släppt in tre bakåt. Målskillnaden 18-3 bevisar en hel del om hur stor klasskillnad det är mellan lagen. 
Även om Sverige inte har ordinarie landslag, eller ens bänkspelarna tillgängliga,, ska det vara tillräckligt stor skillnad för att Sverige ska kunna vinna matchen, relativt komfortabelt dessutom. Vi tror på svensk seger och väljer också att spela detta. Bäst odds ger Betfair som också har en spelbörs du kan prova på om du inte redan gjort det. 
Sveriges överlägsenhet på pappret borde kunna omvandlas till en stabil seger. Vi tror inte bara Sverige vinner matchen utan faktiskt att de klarar av att vinna båda halvlekarna. Därför väljer vi att köra ett spel på att Sverige vinner både första och andra halvlek. Den här gången vänder vi oss till Bet365 som erbjuder bäst odds på spelet. 
Resultatet då? Känslan säger att Sverige kommer gå för fullt och laget kan mycket väl vinna matchen med 4-0, 3-1, 2-0 eller liknande. Vi tror i alla fall att det blir jämnt antal mål i matchen. Därför spelar vi detta hos Bet365 återigen eftersom de erbjuder de bästa oddsen på spelet. 

Håll utkik efter…

Muamer Tankovic har imponerat rejält under säsongen för Hammarby och hyllades rejält av Janne Andersson efter matchen mot Färöarna som var den offensive spelarnas tävlingsdebut. Han är en joker till EM-truppen och det verkar som att han mycket väl kan bli uttagen.
Den som ligger närmast truppen är Markus Danielsson. Mittbacken gjorde tävlingsdebut borta mot Malta i EM-kvalet och nätade direkt. Mot Färöarna senast fick han starta men till höger i backlinjen. Räkna dock med att Danielsson denna samling kommer spela i mittlåset och han behöver göra bra prestationer om han ska sno sista EM-platsen från Glasgow Rangers Filip Helander.
Isak Pettersson är en målvakt som har framtiden framför sig. Kanske har han tagit rollen som Sveriges största målvaktstalang från Pontus Dahlberg. Pontus lämnade IFK Göteborg för Watford men steget var för stort och han har inte gjort en enda match i Premier League, trots att laget ligger sist i tabellen. 
Anel Ahmedhodzic hade det tufft i Malmö och gick på lån till danska Hobro. Där har det lossnat rejält och mittbacken har en hel del egenskaper som är intressanta på sikt för landslaget. Får han sitt stora genombrott säsongen 2020?