Bettingtips med högsta odds inför helgens PL-matcher!

10/01/20

Vi börjar närma oss Premier Leagues 22 omgång och trots att lite mer än hälften av serien har spelats är det väldigt jämnt på flera ställen i tabellen. Om man bortser lite från Liverpool, som leder ligan med 13 poäng och en match mindre spelad, samt Norwich som har sju poäng upp till Aston Villa utanför nedflyttningsplatserna är det svårt att sia om hur tabellen kommer se ut efter ligans avslut i maj. Watford som låg sist hur länge som helst är i väldigt bra form och ser ut att kunna undvika nedflyttning. Mikel Arteta verkar ha fått igång spelet i ett Arsenal som många hade räknat bort från topp fyra. Kommer den här omgången bjuda på några skrällar som kanske gör tabelläget ännu mer svårtippat? 

Speltips för helgens Premier League-matcher

  • Wolverhampton mot Newcastle – Wolverhampton gör minst två mål i andra halvlek för 3.00 gånger pengarna hos Betfair. [PLACERA SPEL]
  • Tottenham mot Liverpool – Liverpool vinner och båda lagen gör mål för 3.20 gånger pengarna hos Bet365. [PLACERA SPEL]

1X2-odds för helgens Premier League-matcher

Tidigare i veckan har det spelats matcher i både FA-cupen och Carabao Cup. Vi har i tidigare artiklar varit inne på att det kan ske en del rotationer i startelvor under den tajta matchningen i december och januari. Så innan du lägger ditt spel på exempelvis målgörare, kolla alltid om den spelaren spelade i en cupmatch eller liknande innan då det är mycket möjligt att den spelaren vilas inför ligamatchen. Hur som helst kommer det spelas en match på fredagen, sju matcher på lördagen och två på söndagen. Vi har tagit med Unibets odds för alla dessa matcher och längre ned i artikeln kommer det två mer djupgående analyser över två av lördagens matcher.

1X2-odds i Premier League fredag den tionde januari

Lag 1 X 2
Sheffield United – West Ham 2.05 3.50 4.00

1X2-odds i Premier League lördag den elfte januari

Lag 1 X 2
Crystal Palace – Arsenal 4.30 4.00 1.85
Manchester United – Norwich 1.37 5.30 9.40
Leicester – Southampton 1.65 4.10 5.75
Everton – Brighton 1.90 3.75 4.30
Wolverhampton – Newcastle 1.48 4.40 8.25
Chelsea – Burnley 1.31 5.75 11.50
Tottenham – Liverpool 4.65 4.30 1.73

1X2-odds i Premier League söndag den tolfte januari

Lag 1 X 2
Bournemouth – Watford 2.65 3.45 2.80
Aston Villa – Manchester City 15.00 9.00 1.18

Ett Newcastle ur form tar sig an en tuff uppgift på Molineux Stadium

Efter tio poäng av 15 möjliga tidigare i december har det gått rätt så knackigt för Newcastle. De har åkt på tre raka förluster i ligan och senast i FA-cupen mot League One-laget Rochdale blev det endast 1 – 1. Newcastle befinner sig just nu fem poäng över nedflyttningsstrecket och måste verkligen börja plocka poäng för att känna sig säkra. Tyvärr är det långt ifrån en tacksam uppgift att göra det borta mot Wolverhampton. Trots två raka förluster i ligan visar Wolves upp ett spel och en ambition som är väldigt imponerande. Får Wolves behålla sin portugisiske tränare Nuno Espirito Santo och spelare som Raul Jimenez, Ruben Neves och Adama Traoré kan vi räkna med de i Premier Leagues toppskikt flera år framöver.

Det är alltså två lag som gärna vill studsa tillbaka efter några förluster i rad. Det är däremot inte helt okontroversiellt att säga att det är Wolverhampton som har den stora fördelen i detta möte. Något som är intressant med Wolves är att de ofta gör sina mål i andra halvlek.
När de vände 0 – 2 till 3 – 2 mot Manchester City gjorde de alla sina tre mål i andra halvlek.
I matchen innan mot Norwich vände de 0 – 1 till 2 – 1 och gjorde även där båda sina mål i andra halvlek. Även i deras förluster mot Watford och Tottenham gjorde de ett mål i andra halvlek. Det är något som vi tror kan upprepa sig i denna match. Newcastle befinner sig som sagt i en jobbigare tabellposition och kommer förmodligen försvara större delar av matchen. Wolves kommer säkert göra allt de kan för att bryta igenom The Toons försvar i andra halvlek och börjar Newcastle-försvaret tappa fokus det kan öppna upp en hel del ytor för Wolverhamptons anfallare. Att Wolverhampton gör minst två mål i andra halvlek uppgår till oddset 3.00 hos Betfair.

Hur kommer Tottenham klara sig utan Harry Kane?

Det är ett riktigt spännande toppmöte vi har att vänta nu på lördag! Trots att Tottenham och Liverpool spelade i en Champions League-final så sent som i juni befinner sig lagen i två olika verkligheter idag. De nyblivna världsmästarna för klubblag Liverpool stormar mot deras första ligatitel sedan 1990 medan Tottenham kämpar för att säkra en Champions League-plats. (Läs mer om betting på Champions League här) Det har nämligen varit en väldigt udda säsong för Tottenham. För några månader sedan sparkade de den populäre tränaren Mauricio Pocchetino och tog in den välkände José Mourinho. Resultaten har dock inte förbättrats något avsevärt. När Spurs vinner en match och ser ut att vara på uppgång står de för en dålig prestation i nästa match. Under säsongens gång har de aldrig hittat jämnheten i sitt spel. Nu är dessutom deras anfallsstjärna Harry Kane skadad så det är definitivt en tuff period som väntar för Tottenham.

Att Liverpool är favoriter i denna match är inget som förvånar någon. De har inte förlorat en enda match i ligan i år och förmodligen blir inte Tottenham det laget som sätter stopp på deras förlustfria räd. Däremot har Tottenham definitivt spelarmaterialet för att göra det hela lite spännande. Trots Harry Kanes skada kan spelare som Heung-Min Son, Dele Alli och Christian Eriksen kliva fram i stormatcher, om de är på spelhumör. Så mål kan de definitivt göra, Spurs är det laget som gjort mest mål på hemmaplan efter Liverpool och Leicester. Däremot har de bara hållit nollan en gång sedan Mourinhos ankomst. Att Liverpool vinner och båda lagen gör mål uppgår till oddset 3.20 hos Bet365.