Vad är Spelkrediter? Den nya bonusen Bet365 erbjuder förklarad på under 2 minuter!

10/04/19

Bet365 Spelkrediter

Bet365 visar vägen till ett schysstare spelande genom att vara tydliga med sin välkomstbonus som numera innehåller spelkrediter. Tidigare erbjöd världens största bettiingsajt en mer traditionell bonus men nu har Bet365 tänkt om och lanserat 1000 kronor i spelkrediter för nya kunder. Men vad är Bet365 spelkrediter och hur fungerar de? Vi har gjort en analys av spelbolagets nya bonussystem.

SpelbolagBonusBetygÖverblickGå till
Bet365 logoHämta upp till 1000 spelkrediter
Ansvarsfullt Spelande
  • T&C gäller
  • Minsta odds 1.20
Besök Regler och Villkor
Bet365 Logo
Hämta upp till 1000 spelkrediter
Ansvarsfullt Spelande

Vad är Bet365 spelkrediter?

Spelkrediter fungerar som vanliga bonuspengar fast med vissa skillnader. När du gör en första insättning så matchar Bet365 den med upp till 1000 kronor i spelkrediter. Dessa blir tillgängliga när du placerat kvalificerade spel till samma värde och spelen blivit rättade. När dina spelkrediter blivit tillgängliga kan du använda dem för att spela i sportsbooken hos Bet365. Till skillnad från vanliga bonuspengar har spelkrediterna inga omsättningskrav och minsta odds är så lågt som 1.20. Skillnaden är att du inte kan ta ut spelkrediterna, men vinsterna du får genom dessa är klara för uttag och fria från krav på omsättning.

Exempel: Du placerar ett spel med 1000 spelkrediter till oddset 2.0. Vinner du ditt spel så får du i vanliga fall 2000 kronor tillbaka. Med spelkrediter tas insatsen istället bort och du får istället 1000 kronor i vinst!

Så får du dina spelkrediter hos Bet365!

För att ta del av spelkrediterna hos Bet365 och därmed få en boost på din insats som ny kund hos spelbolaget, krävs det att du gör en första insättning på 50 kronor eller mer. Då matchar Bet365 din första insättning med spelkrediter till samma värde. Med 1000 kronor i spelkrediter kan du utforska spelutbudet i lugn och ro och får mer pengar att spela för. Så här går erbjudandet till:

  • Skapa ett nytt konto hos Bet365
  • Gör en första insättning på 50 kronor eller mer
  • Begär erbjudandet efter din kvalificerade insättning
  • Placera kvalificerande spel till värdet av din kvalificerade insättning (max 1000 kronor) och när spelen är rättade får du tillgång till dina spelkrediter
  • Du använder dessa sedan genom att klicka i ”Använd spelkrediter” på din spelkupong
  • Regler och villkor för kampanjen gäller

Regler och villkor för Bet365 Spelkrediter

Gäller endast för nya kunder som gör en insättning på minst 50 kronor och begär erbjudandet inom 30 dagar från registrering (max 1000 kronor)

– Ett erbjudande per kund gäller

– För att få ut dina spelkrediter så krävs det att du placerar kvalificerade spel med minsta odds 1.20. Så mycket du spelar för, så mycket får du i spelkrediter (upp till 1000 kronor)

– För fullständiga regler och villkor besök Bet365

Bet365 visar vägen med nya bonusen

Världens största bettingsajt sett till omsättning lägger ribban för hur välkomsterbjudanden kan se ut inom odds och bettingens värld. Genom att slippa omsättningskrav och höga minimum-odds är konceptet med spelkrediter ett bevis på att det går att tänka om kring välkomstbonusar. Visst kan du inte ta ut spelkrediterna men alla vinster du får från dessa är fria från krav på omsättning. Med det enorma oddsutbudet som erbjuds hos spelsidan har du fritt fram att betta på vad du är intresserad av. Hos Bet365 bjuds du också på mängder av live streamad sport som ger din spelupplevelse ännu bättre.

SpelbolagBonusBetygÖverblickGå till
Bet365 logoHämta upp till 1000 spelkrediter
Ansvarsfullt Spelande
  • T&C gäller
  • Minsta odds 1.20
Besök Regler och Villkor
Bet365 Logo
Hämta upp till 1000 spelkrediter
Ansvarsfullt Spelande