5X pengarna på att Manchester City vinner över Chelsea

20/11/19

City ligger som bekant på fjärdeplats för tillfället. Laget åkte ner efter den viktiga matchen mot Liverpool i senaste Premier League omgången. Näst på tur i ligan för Citys del är Chelsea som på lördag kommer till Etihad för att försöka få med sig tre poäng hem till London. Unibet har inför matchen sett till att välkomna sina nya spelare på bästa sätt genom att erbjuda att lägga ett spel på att City vinner matchen till hela 5x gånger insatsen i vinst. Ett grymt bra erbjudande på ett av ligans bästa lag.

Matchen på lördag har stor betydelse för båda lagen eftersom att det nu handlar om chansen på en ligatitel, vilket lag kommer att ligga bakom Liverpool för att ta chansen att gå om dem om de skulle börja tappa trots allt. Svaren kommer vi att få på lördag kväll. Matchen startar kl: 18:30.

5X pengarna på att Man. City vinner över Chelsea
5X pengarna på att Man. City vinner över Chelsea

Såhär gör du för att ta del av erbjudandet!

 1. Börja med att skapa ett konto hos Unibet!

  Bara att trycka på denna länken som tar dig direkt till erbjudandet där du kan skapa kontot

 2. Välj oddsboosten som välkomsterbjudande

  När du ska skapa ditt konto kommer du att ha flera val gällande välkomstbonus. Bara att välja oddsboosten där så att du kan ta del av erbjudandet!

 3. Dags att göra din första insättning

  För att ta del av erbjudandet måste du göra en insättning på minst 100 kr.

 4. Lägg ett pre-match spel på att Manchester City vinner matchen

  Under oddsknappen går du in på ”fotboll”, välj sedan ”Premier League” så ska matchen mellan Manchester City – Chelsea finnas där. Lägg ditt spel på att Manchester City vinner matchen. Du kommer automatiskt se att oddsboosten dyker upp.

 5. Placera spelet till högst 50 kr!

  Högsta insatsen du kan placera på att Manchester City vinner matchen är 50 kr.

Ederson har börjat träna igen

Claudio Bravos insats mot Liverpool går att ifrågasätta. Positivt för Citys del är att Ederson är tillbaka i träning igen och kommer förmodligen att starta i målet i den viktiga matchen på lördag. Det skulle betyda ett lyft för hela Manchester Citys defensiv som har lidit av en del problem i frånvaron av Aymeric Laporte. Edersons närvaro kommer att ha en stor påverkan på hela laget eftersom att hela laget har ett större förtroende för honom och kan därför spela med ett annat lugn. Därför tippar vi att han kommer att reda upp i den defensiva turbulens laget visade mot Liverpool.

Citys offensiv ligans mest produktiva

Trots att City ligger på fjärdeplats och är hela nio poäng efter Liverpool inför helgens omgång har deras anfall inte gjort någon besviken. De har fortsatt i samma förväntade takt som förutspåddes inför säsongen.               Det är väl inte så märkligt heller med tanke på vilka målmaskiner som befinner sig i lagets offensiv. Som vanligt är det den notoriske målskytten Aguero som leder lagets interna skytteliga på 9 mål, tätt följd av Sterling på 7 och på tredjeplats hittar vi Bernardo Silva. Manchester Citys totala målproduktion den här säsongen ligger i dagsläget på 35 gjorda mål. Näst bästa lag i ligan när det kommer till antalet gjorda mål är Leicester på 29.

City vinner hemma på Etihad

Inget lag känner sig välkomna när de kommer till Etihad. En av de absolut svåraste arenorna att komma till om man är ute efter tre poäng. Ett revanschsuget Manchester City är inte heller den lättaste motståndaren att knäcka. Det brukar sluta med en rejäl urladdning mot nästa motståndare efter en förlust och Chelseas senaste track record i ligan på Etihad är inte särskilt positivt. Förra säsongen åkte de på en förlust med 6-0 här. Chelsea har dessutom haft det svårt att mäta sig med de bättre lagen i ligan och har vid flera av dessa tillfällen förlorat eller på sin höjd spelat oavgjort.

Vi tippar därför att Manchester City kommer att visa sig vara en alldeles för övermäktig motståndare för det besökande Chelsea. Ettan känns för oss självklar.