Haaland målskytt = 350 kr!

29/05/20

Underbarnet Haaland har tagit fotbollsvärlden med storm under säsongen och nu har 888sport tagit fram ett riktigt trevligt erbjudande inför matchen mot 07 Paderporn. Tidigare låg oddsen på norrmannen som målskytt på 1,50 men nu har spelbolaget boostat upp oddsen till hela 7.0. Erbjudandet gäller för nya kunder som använder sig av bonuskoden 888BO. 7 x på Haaland nätar – enkel match?

Haaland har varit den stora snackisen sedan övergången till Dortmund i januari. Direkt i comebacken efter uppehållet gjorde han mål och nu mot Paderborn finns det utrymme för den norska stjärnan. 888sport har valt att höja oddsen från 1,50 till hela 7,0 pengarna. Med de ytor som kommer uppstå mot seriens jumbo känns det inte osannolikt att Haaland skulle få in en boll. Mot Schalke i comebacken tog det inte ens en halvtimme innan målet var inne. Hur lång tid tar det på söndag? Du har chansen att vinna 350 kr här! Lägg ett spel på 50 kr på Haaland som målskytt – nätar han så har du 350 kr!

Så här tar du del av erbjudandet

  • Skapa ett konto hos 888sport
  • Använd bonuskoden 888BO i samband med din första insättning
  • Satsa 50 kronor på Haaland som målskytt
  • Få extravinster i form av gratisspel

Får Dortmund och Haaland revansch?

Förra omgången hade Dortmund chansen att minska avståndet till serieledaren Bayern. Tyvärr för deras och spänningens skull blev det förlust 0-1 och nu är det sju poäng som skiljer. Mot jumbon Paderborn ska det dock bara kunna sluta på ett sätt, annars vore det en total katastrof för de svartgula.

Speltips Borussia Dortmund vs 07 Paderborn med odds från 888sport

* Vi tror att Dortmund vinner matchen komfortabelt och spelar detta till oddset 1,30

* Borussia Dortmund har endast släppt in ett mål på tre matcher sedan återstarten och vi tror laget håller nollan. Vi spelar ’Nej’ på att båda lagen gör mål till oddset 2,10

* Däremot tror vi det kan bli en del mål i matchen för Dortmund och över 2,5 mål spelas till oddset 1,44.