Zlatan Ibrahimovic klar för Bethard i sensationell affär!

27/03/18

Det svenska spelbolaget Bethard har ända sedan uppstarten haft ett tydligt mål om att bli det ledande spelbolaget på spelmarknaden. Och vi kan meddela att de är på god väg att bli just detta. De har nämligen gjort klart med ett nyförvärv och det är inte vilket namn som helst – Sveriges genom tiderna bästa fotbollsspelare Zlatan Ibrahimovic är klar för Bethard! Betting.se är först ut med att avslöja denna monsteraffär i en exklusiv intervju.

Bethard betting bonus

Skådespelaren Dragomir Mrsic har länge figurerat som ansikte utåt för det stenhårda spelbolaget Bethard. Och nu står det alltså klart att han får en ny partner. Zlatan Ibrahimovic blir inte bara ett ansikte utåt, utan han blir också delägare i det svenska bettingbolaget Bethard. Det är alltså inte bara i fotbollsvärlden det händer grejer för ”Ibra”, utan även utanför.

”Han känner igen sig själv i vad varumärket står för”

I torsdags förra veckan blev det officiellt att Manchester United och Zlatan Ibrahimovic går skilda vägar och bryter kontraktet i förtid. Spekulationerna om vad nästa klubbadress skulle bli lät inte vänta på sig, utan det var många som redan hade aningar om vart det skulle bära hän härnäst för den svenska anfallaren. Han har redan tidigare sneglat mot det stora landet i väst bortom Atlanten och nu var det alltså dags att ta klivet efter att ha erövrat Europa under ett flertal år.

Bara några timmar senare presenterades Zlatan Ibrahimovic för Los Angeles Galaxy och det mesta talar för att detta blir hans sista klubbadress. Just Los Angeles är en oerhört bra stad att fortsätta bygga upp sitt eget varumärke när fotbollsskorna väl läggs på hyllan. Därför är flytten till Los Angeles helt perfekt för både Zlatan och i detta fallet även Bethard. Erik Skarp är VD och grundare av Bethard och i en exklusiv intervju med Betting.se kan han avslöja hemligheten bakom sitt sensationella nyförvärv och varför Zlatan valde just Bethard och inte något av de andra svenska spelbolagen som länge trånat efter Zlatans signatur.

– Det är en fråga till Zlatan men som jag förstått har det att göra med sättet som vi kommunicerade och hur vi vill bygga vårt företag. Det handlar inte bara om pengar. Det handlar om människorna man arbetar med, hur man vill göra saker och vilket mindset man har. Det är där jag tror att vi lyckades skapa ett intresse trots att vi från början var helt okända för honom. När Zlatan fick höra om Bethard och vår winners dare more-attityd kände han nog snabbt att det här är något som han vill associeras med. Han känner igen sig själv i vad varumärket står för, och det tror jag var nyckeln, förklarar Erik Skarp.

Angående frågan varför inget annat spelbolag lyckats knyta till sig supersvensken svarar Skarp så här:

– Zlatan är noga med sitt varumärke och har extremt höga förväntningar när han kliver in i något. Anledningen till att inget bettingbolag lyckats tidigare är för att ingen varit intressant nog och ingen har haft en tillräckligt spännande resa, det är viktigare för Zlatan än pengar. Zlatan skulle kunna signera ett flertal liknande samarbeten imorgon om han skulle önska, men Zlatan valde oss. Detta är vi oerhört stolta över, utvecklar Erik.

Går in som delägare i bolaget

Han berättar vidare att det första mötet med Zlatan var känslomässigt för honom, med tanke på att han har följt Zlatans resa ända sedan barnsben. Att han dessutom är en hängiven supporter till Malmö FF, Zlatan Ibrahimovics moderklubb, gör ju inte saken sämre. Mötet var egentligen bara planerat att vara i en timme, men det sträckte sig över fem timmar och innehöll mycket mer än bara prat om affärer. Livet som utlandssvensk var bara ett av många samtalsämne och när mötet i Manchester var över var det en nöjd Erik Skarp som kom ut.

Skarp berättar även även att ryktet som florerar i media om att Zlatan skulle vara arrogant inte stämmer överhuvudtaget. Istället beskriver Erik Skarp världsstjärnan som ödmjuk och lätt att ha att göra med.

– Han har stor respekt för andras människor och deras åsikter. Vi satt länge och pratade om livet i allmänhet; om barn, och hur han ser på framtiden. Där kände vi att det fanns en kemi som fungerade bra. Det var en speciell upplevelse, det var häftigt.

Denna värvning är inte unik endast för att det är den största någonsin, utan även för att Zlatan kommer att bli mer än ”bara” ambassadör och ansikte utåt. Ibrahimovic har även gått in som delägare i företaget, vilket bevisar att han verkligen tror på Bethard.

– Zlatan är en delägare vilket förhoppningsvis varar för alltid, under förutsättning att vi gör något bra tillsammans. Han är ingen posterboy utan han kommer vara med oss och utveckla bolaget och framförallt varumärket till att bli något som folk ska tycka om och vilja associeras med.

Bethard vill genomföra varumärkesförändring

Att Bethard nu knutit åt sig Zlatan Ibrahimovic innebär startskottet på en varumärkesförändring på Bethards varumärke.

– Bethard uppfattas som aningen hårt, vilket är förståeligt, och vi känner att det har blivit en överdriven spinn vilket vi själva också varit med och bidragit till. Vi känner att det är dags att ta ett rejält kliv in mot mitten och bli något mjukare. Detta är en resa som startar måndagen den 26 mars.

Han fortsätter: – Vi kommer alltid vara Bethard med knytnäven men vi kommer tydliggöra vad knytnäven betyder. Vår knytnäve, som symbol, kan i vissa sammanhang vara förknippad med våld och kampsport vilket vår ambition aldrig varit. Knytnäven har alltid stått för en fist bump. På vårt kontor gör vi en fist bump när vi klarar ett mål eller hälsar på varandra.

Det är klart att Dragomir Mrsic kommer att stanna kvar i sin roll som ambassadör och samarbeta med Zlatan. Enligt Erik är Mrsic en viktig del i den resa som nu spelbolaget ska göra och han menar att de vill använda honom till att skapa en viss dialog.

– Vi vill skapa en intressant och rolig dialog mellan Zlatan och Gago för att sticka ut från mängden. Jag upplever att folk är trötta på spelbranschens marknadsföring och jag kan verkligen förstå varför, de talar liksom med fel hjärnhalva. Det är bara erbjudande, erbjudande, erbjudande.

”Vi är inte beroende av att se Zlatan spela fotboll”

Att Zlatan Ibrahimovic nu ska fortsätta sin fotbollskarriär i Los Angeles Galaxy är inget som Erik Skarp lägger någon större vikt vid när frågan kommer på tal. Han vet alltså inte om Zlatan kommer att vara med i den svenska truppen till fotbolls-VM 2018.

– Vårt samarbete är redan utstakat, vi bygger detta som en del i Zlatans karriär efter fotbollen, vi bygger inte detta på Zlatan fotbollsspelaren för den är vi medvetna om att det kan ta slut när som helst. Jag har ingen insyn var han ska spela, om han ska spela eller när han kommer att sluta. Vi är inte beroende av att se Zlatan spela fotboll, vi uppmuntrar det självklart för att vi älskar att se honom på planen. klicka här för att läsa mer om BetHard Bonus

Skulle du vilja läsa mer om intervjun med Erik Skarp är det bara att gå in och besöka Betting.se, där du finner intervjun i sin helhet.