Bettingtips och analyser inför Arsenal – Aston Villa Premier League 22/9

20/09/19

Efter två spelade omgångar var Arsenal tillsammans med Liverpool det enda laget som inte tappat poäng och de båda möttes i en tidig seriefinal som Arsenal förlorade med 3-1. Sedan dess har ”The Gunners” spelat två matcher mot Tottenham och Watford, där båda matcherna slutat 2-2. Hur kommer det gå i denna match mot Aston Villa?

Bettingexperternas speltips – lägg dina bett som ett proffs

Arsenal behöver en seger – Kommer den nu?

Efter tre tunga poängtapp behöver Arsenal en seger och hemma mot en nykomling ska det bli seger. Aston Villa har visserligen värvat mest av alla klubbar i ligan men resultaten har inte blivit vad klubben önskat ännu. På fem matcher har det blivit fyra poäng och endast målskillnad hindrar laget från en nedflyttningsplats. 

Experternas Oddsanalys inför Arsenal mot Aston Villa

Efter fem omgångar är det fortfarande jämnt även om det går att se ett någorlunda förväntat skikt. Liverpool och City ligger i topp som förväntat medan övriga ”big 6” ligger på samma poäng. Arsenal tillhör det övre skiktet medan Aston Villa huserar i botten. Därför borde det bli en seger till Arsenal, som också har en bättre elva + fördel av hemmaplan, och vi tror att ”The Gunners” blir för svåra för Aston Villa. Därför kör vi en rak 1:a hos Betsson som erbjuder bäst odds på marknaden genom sina 1,43.

Ett hemmalag som kommer dominera

Vi förutsätter att hemmalaget dominerar matchen men det kan mycket väl bli något insläppt också. Arsenal har inte hållit nollan sedan premiären mot Newcastle samtidigt som laget släppt in sju mål på de tre senaste matcherna. Aston Villa spelade visserligen 0-0 senast mot West Ham men släppte bland annat in tre mål mot Tottenham och två mot Bournemouth. Därför borde det bli en hel del mål i matchen och vi väljer att spela över 2,5 mål. Bäst odds på över 2,5 mål hittas hos Nordicbet.

Ett spelsuget Arsenal med en hungrig Aubameyang

Klasskillnaden lär synas hos ett spelsuget Arsenal som inte vunnit på tre matcher. Nu finns chansen att gjuta in lite självförtroende genom en på pappret enkel match på hemmaplan. Aubameyang. har varit het på sistone och kan ha lekstuga. Vi tror det leder till att Arsenal vinner båda halvlekarna.