Bettingtips med härliga odds -Malmö mot Elfsborg 22/9 Allsvenskan

20/09/19

Guldjagande Malmö FF åker till Borås för en viktig bortamatch mot IF Elfsborg som ligger så mycket i ingemansland som det bara går. På söndag den 22 September 17:30 är det avspark! Vad tror betexperterna?

Speltips Elfsborg vs Malmö FF Allsvenskan med högsta odds

Elfborgs ingemansland mot Malmös topp

Det enda guliganerna har att spela om är ifall de blir åtta eller nia i tabellen och det är Örebro man slåss med de mindre intressanta placeringarna. MFF slåss om guldet men har ett väldigt tufft avslutande spelschema samtidigt som man är tre poäng efter Djurgården i tabellen. Sommarens Europakval blev väldigt kostsamt då Malmö bara lyckades vinna en enda allsvensk match under kvalet till Europa League.

Tungt spelschema för MFF – men vi tippar ändå på en vinst

Därför är serieledningen borta och även om det blivit två raka segrar och hållna nollor i Allsvenskan är avståndet fortfarande tre poäng upp till toppen. Inför matchen mot Elfsborg spelar Malmö en tuff bortamatch i Kiev, Ukraina och den långa resan och korta återhämtningen kan bli kostsam för ”Di Blåe”. Nu ska MFF vara tillräckligt bra för att städa av Elfsborg oavsett restid. 

Experternas oddsanlys inför Elfsborg – Malmö

Malmö FF har inte gett upp hoppet om guldet men behöver förmodligen gå rent om det ska bli SM-guld 2019. Det är inte det lättaste då Malmö förmodligen har det tuffaste återstående spelschemat av alla guldaspiranter. Dessutom är laget tre poäng bakom i tabellen vilket talar för att MFF ska vinna samtliga matcher för guld. Mot Elfsborg tror vi man lyckas och oddset 1,83 på Malmö mot serienian är för bra för att inte spela. Vi väljer därför att betta detta hos Bet364 som har högst odds på marknaden.

Däremot tror vi inte på galet med mål direkt. Malmö vill vinna men kommer inte våga riskera något bakåt vilket talar för en målsnål tillställning. Därför spelar vi under 2,5 mål och får härliga odds hos Mr Green som ger 2,28.

Guillermo Molins en publikfavorit som kan göra mål

Guillermo Molins är en publikfavorit hos MFF-fansen och vi tror han får starta mot Elfsborg då Rösler lär rotera mellan anfallarna. Därför spelar vi Molins som målgörare i matchen och hittar fina 2,55 hos Unibet som alltid har bra odds på målskytt.