Bettingtips med fenomenala odds inför BK Häcken – MFF

09/08/19

Ett högintressant möte väntar på Bravida Arena när fyran BK Häcken tar emot tvåan Malmö FF sisådär fyra månader sedan senaste mötet. På planen har Häcken haft det tufft mot svårare motstånd medan segrar mot lagen under sig har gjort att laget är med i toppen och utmanar om guldet med fem poäng upp till Djurgården. Efter uttåget i Europa League mot AZ Alkmaar har Hisingen-klubben bara allsvenskan att fokusera på. Det kan mycket väl vara en fördel kortsiktigt för BK Häcken.

MFF däremot är svårare att veta var vi har. Deras komfortabla serieledning innan uppehållet är borta när man till och med tappat serieledningen till Djurgården. Förlust mot Häcken samtidigt som DIF vinner mot Sirius hemma innebär att det är fyra poäng upp till toppen och med tanke på hur kaxiga och säkra MFF varit på guld vore allt annat än Lennarts pokal ett enormt fiasko.

Bettingtips för BK Häcken – MFF

Bettinganalys BK Häcken – MFF

MFF har kryssat bort sin serieledning genom att endast vinna en av sina fem senaste allsvenska bortamatcher. Mot Djurgården och AIK borta är det godkända resultat men mot Sirius hemma och Östersund borta är det direkt pinsamt av ”Di blåe” vars tränare Rösler inte verkar ha samma flyt med sitt lag som förra säsongen.

BK Häcken har inte heller presterat som de velat men hänger fast i toppen. Faktum är att Häcken bara förlorat mot riktiga topplag, mot de svagare lagen vinner man. Nu skulle det behövas en seger för att bryta mönstret mot MFF som nästan kryssat mest i serien talar det inte för att det blir vinst. Därför är vårt bettingtips att spela X hos Bet365.

Alexander Jeremejeff värvades från Häcken till Malmö för att sedan återvända till Häcken. Nu ställs han mot sin gamla klubb och lär vara spelsugen till tusen. Framförallt med tanke på att Häcken sjukt nog missade att registrera honom till Europa League. Vi tror han hittar nätet mot sin gamla klubb och oddset 3,20 hos Betsson är fint.

Båda lagen kommer också göra mål och allting talar för att det blir 1-1 som slutresultat precis som i den allsvenska premiären när de båda lagen möttes. Ett bet på att båda lagen gör mål lägger vi in och hittar grymt bra odds hos William Hill.