Expertrekarna ger bästa bettingtipsen på Trelleborgs FF – Brommapojkarna 11/8 -19

09/08/19

En tuff duel väntar på Vångavallen i Trelleborg mellan två lag som har sett bättre tider. TFF har efter en katastrofal inledning i alla fall bara förlorat en på sina fem senaste matcher och klättrat upp på en nionde plats men ner till negativt kval är det bara tre poäng. För Brommapojkarna kan det mycket väl bli division 1 nästa år då förra årets allsvenska lag endast plockat ihop tre segrar och totalt 14 poäng på sina 18 inledande matcher. Det gör att BP ligger sist i tabellen och om ingenting händer blir det superettan nästa säsong för Stockholmsklubben.

Det råder dock inget tvivel om att TFF är favoriter i den här matchen, även om oddsen är relativt höga på hemmaseger. BP har en seger på sina 13 senaste matcher och behöver verkligen steppa upp om det ska bli spel i Superettan även nästa säsong. När lagen möttes i juni var det TFF som vann trots bortaplan och den målrika matchen slutade 2-3 med seger för skåningarna.

Bettingtips Trelleborgs FF mot Brommapojkarna

Analys av bettingtips TFF mot BP

För en månad sedan hade detta varit dödens ångestmöte men nu är det bara lite ångest över kommande match. Bortalagets ångest är fortfarande stor medan TFF börjat komma igång lite grann. Efter två raka segrar spelade laget oavgjort mot Syrianska senast och har därmed tre utan förlust. BP har visserligen bara två förluster på sina sju senaste, inte helt vanligt för en jumbo. Tyvärr för klubben är det fyra matcher som slutat oavgjord och bara en seger vilket gör att poängskörden inte räcker till nytt kontrakt om det fortsätter på detta vis.

Med tanke på att TFF verkar ha vaknat i liv tror vi det kommer räcka till seger. Fördelen av hemmaplan ska inte underskattas och Trelleborg har bara förlorat två av sina åtta senaste hemmamatcher. Därför tror vi att TFF med nöd och näppe lyckas göra ett mål och vinna matchen och därför lägger vi ett bet på hemmalaget som segrare samtidigt som vi tror på X i halvtid och spelar det också.

Det är mycket ångest inför mötet. Förlorar BP är division 1 allt närmre medan TFF vill bygga på sin förlustfria svit. Ingen av klubbarna är där de vill vara i tabellen och därför tror vi på en ganska usel match med få målchanser. Vi kör ett bet under 2,5 mål för att bekräfta vår tes. För den som vill ha lite högre odds men också högre risk tror vi det kan sluta 1-0 till TFF och lägger en liten slant på det spelet.