Borussia Dortmund vs Schalke 04 -med chans till 500 kr!

15/05/20

Som vi har väntat på att toppfotbollen ska återgå och först ut är Bundesliga. Under helgen väntar flera spännande matcher men frågan är om inte derbyt mellan Borussia Dortmund och Schalke 04 är det som kittlar mest. Det är svårt att veta hur formen ser ut efter uppehållet men det är av mindre betydelse eftersom lyckan att fotbollen är tillbaka överträffar det mesta. Alla odds i denna artikel är hämtade från Unibet.

500 sek om Dortmund vinner!

Du läste rätt! Unibet har pushat upp oddsen riktigt mycket på att Dortmund vinner mot Schalke 04 i Bundesliga återstart. Istället för tidigare oddset 1,53 på Dortmund vinst så har du nu chans att ta del av 10 X pengarna om de gulsvarta vinner. Kolla här nedan hur du tar del av detta unika erbjudande!

  • Registrera här via vår länk.
  • Sätt in minst 50kr – Välj och godkänn boosten som bonus. Max bet 50kr, min insättning 50kr och max vinst 500kr.
  • Placera bet – Var noga med att lägga spelet på att Dortmund vinner på 1×2 marknaden innan matchen startar. Vinster betalas ut i cash och free bets.

T&Cs: ” ”Regler och villor gäller. 18+. https://www.stodlinjen.se. Spela ansvarsfullt”

Speltips Borussia Dortmund vs Schalke 04

* Vi tror Dortmund är snäppet vassare och vinner matchen till oddset 10! (tidigare 1,53)

* Norske genombrottet Haaland visade en löjlig form innan uppehållet. Vi tror han nätar i båda halvlekarna och spelar honom som målskytt till oddset 6,00

* Båda lagen snittar med än ett insläppt mål per match. Vi tror det blir en målrik tillställning och spelar över 2,5 mål till oddset 1,64

* Vi tror att det står oavgjort i halvtid men att Dortmund vinner matchen. Vi spelar detta till oddset 4,40.

Tankar inför matchen

Borussia Dortmund ligger tvåa i tabellen med fyra poäng upp till serieledning och eftersom serieledaren FC Bayern först spelar dagen efter kan Dortmund sätta press direkt och minska avståndet till endast en poäng. Laget hade strålande form inför uppehållet då man vann fyra raka matcher. Schalke hade inte samma form utan spelade sex matcher utan att vinna inklusive uttåg i cupen. Detta vinner Dortmund även om matchen spelas utan publik. 

Streama Borussia Dortmund vs Schalke 04 hos Unibet

  • Skapa ett konto hos Unibet via länken här.
  • Se till att ha ett positivt spelsaldo alternativ ett aktivt bet de senaste 24 timmarna
  • Klicka på matchen och den lilla tv-ikon som finns längst ner i vänster hörn vid oddsen
  • Njut av fotboll i världsklass utan kostnad hos Unibet