Ryssland Short hockey – Liga Pro – onsdagens matcher

13/05/20

Under ondsagskvällen väntar som vanligt spännande short hockey. Det finns många otroliga matcher att se fram emot och som vanligt har vi valt ut de hetaste matcherna och ger speltips med högsta odds. För dig som vill betta på Liga Pro kan du göra det hos Betsson. Spelbolaget har höga odds på all short hockey och alla odds är hämtade från Betsson i denna artikel.

Serp and Molot vs Kings Town

LAG1X2
Serp vs Kings Town2,324,102,35

Kings Town är i strålande form med fem raka segrar och har dessutom vunnit de två senaste mötena mot Serp and Molot. Även om det mycket väl kan bli en väldigt  jämn match tror vi att Kings Town är snäppet vassare på grund av den fina formen och mentala övertaget. Kings Town har visat upp en strålande ishockey de senaste dagarna och ingenting talar för att den fina formen skulle släppa, snarare tvärtom. 

Speltips: Kings Town vinner över Serp and Molot till oddset 2,35 hos Betsson

Reaktivatori vs Broneboytsy

LAG1X2
Reaktivatori vs Broneboytsy2,504,152,15

Två lag som jagar formen är Reaktivatori och Broneboytsy. Reaktivatori har fyra förluster på de fem senaste matcherna medan Broneboytsy har fyra raka förluster. Därför suktar båda lagen efter seger och vi tror Reaktivatori lyckas med något av en mindre skräll under onsdagen. Senast lagen möttes vann Reaktivatori med 4-0 och vi tror de lyckas med seger ikväll igen.

Speltips: Reaktivatori vinner över Broneboytsy till oddset 2.50.