Vitryssland – Vysshaya Liga – Odds & Speltips

25/03/20

 I dessa tider är det skönt att det går att stilla abstinensen och avsaknaden av idrott med fotbollsmatcher direkt från Vitryssland. Det är dags för den andra omgången av Vysshaya Liga och fredagseftermiddagen bjuder på två spännande matcher. Extra härligt blir det eftersom det går att streama matcherna helt gratis hos flera spelbolag.

Betta på Vysshaya Liga

Fina odds hittas här

Zhodino vs Belshina – speltips med högsta odds

Analys och tankar kring matchen

Premiäromgången blev en rolig historia för Zhodino. Vad som länge såg ut att bli en mållös match fick en oväntad avslutning när Ramos klev fram i minut 91 och stänkte in en boll som gav seger och tre poäng. För Belshina var det inte lika roligt. Trots fördel av hemmaplan blev det förlust med 1-3 mot FC Minsk.

Fördel hemmaplan för Zhodinos?

Det känns som att Zhodinos fördel av hemmaplan samt självförtroende efter premiären kommer att räcka till seger i denna match. De har ett bättre lag och tog fyra poäng mot Belshina förra säsongen. Därför tror vi på en seger för hemmalaget och hittar bra odds hos Betsson.

Däremot kan det sitta långt inne. Zhodinos har haft det relativt tufft med målskyttet under försäsongen och det kan mycket väl dröja till andra halvlek innan det avgörs. Därför spelar vi X/1 på halvtid/fulltid samt att det blir under 3,5 mål i matchen. Bäst odds hittar vi hos Unibet och Betfair.

Rukh Brest vs Energetik-BGU – Speltips med högsta odds

Tankar och analyser om matchen

Det är två lag med segrar i premiären som ställs mot varandra. Rukh Brest lyckades något överraskande besegra Dinamo Minsk på bortaplan medan Energetik-BGU vann med 3-1 i sin första match mot självaste BATE Borisov. Två skrällar alltså och nu ställs lagen mot varandra på Yunost Stadium i Brest, en arena med plats för 2,310 åskådare. 

Aleksandr Sednyov – tränare för hemmalaget – vet om att hans lag är svagare på pappret och trots hemmaplan kan det bli en defensiv balans i startelvan. Oddsen skriker att det blir en jämn match och det är vad vi tror också. Därför spelar vi oavgjort och får bra odds hos Bethard.

Målglada matcher med fina odds

Det brukar bli målglada historier när lagen möts. Tre av de fyra senaste matcherna har slutat i över 2,5 mål. Vi spelar just över 2,5 mål hos Nordicbet . Till sist läggs också en liten slant på resultat. 2-2 spelas till fina odds hos Snabbare.

Oddsa på resultat

Snabbare loggo